Yes: I am what I am !

lørdag 30. oktober 2010

Jeg leste Tanjas blogginnlegg i går og tenkte - nettopp ! Det er jeg med på ! Hvor mange bilder har jeg av meg selv ? Veldig få, og de jeg har har jeg tatt selv med webcamera eller noen halvdårlige missfornøyde bilder tatt av Frank. Da vi var på ferie første gang i dyreparken så kom jeg hjem med rundt 400 bilder - og ETT av dem var jeg med på. Herlighet ! Skal ikke ungene mine får noen minner av mamma også ? Jo. Så here goes. Jeg skal bli bedre å ta bilder meg MEG på. Enten med mobilcamera, selvutløser eller med Frank som fotograf. Nemlig ! For egentlig HATER jeg å bli tatt bilder av, og dukker langt bort hvis jeg kan. Av og til stiller jeg opp på pliktbilder, men da blir det ikke de beste bildene så missfornøyd som jeg ser ut. Nå skal jeg jobbe med meg selv. Starting now. Her er jeg og August før vi la han ut i vogna for en halvtime siden.


Nå skal jeg komme i gang med dagen.. planlegge litt shopping og ta med meg Hilde på tur ! *store planer* blogges senere folkens ! Gå ut å nyt denne kalde (mange minusgrader .. brrrr) og solrike dagen.


2 kommentarer:

As sa...

Godt at jeg ikke er alene om dette " ikke ta bilde av meg"- syndromet! Det er ikke noe særlig å ikke like det der. Jeg stikker med en gang jeg ser noen ta frem kameraet. Er nesten slik at jeg føler det på meg lenge før det skjer. hehe=)
Må vel bli flinkere, slik som du også planlegger. Er som du skriver, ikke rett at ikke barna skal ha minner fra også mamma=)
* skjerpe meg sammen med deg*=)

god helg=)

Elise sa...

Ja, la oss være flinke begge to ! :)
- God helg til dere og -

by mlekoshi