Freddan !

fredag 5. november 2010

Det er fredag og jeg og Tore (les: marsvinet) koser oss på sofaen med litt snacks. Savner Frank som er på jobb. Fredagskvelder alene er litt kjedelige - spesielt når man er slitne og trenger å lufte tanker etter en hard og tøff dag (intervjuet gikk bra altså - ikke missforstå).Jeg var på konferansetime på skolen i går - og alt gikk bare fint med Hilde. Hun er på vippen for å knekke lesekoden skikkelig så vi ble enige om at det var fint om hun leser litt i bøker hjemme og. Hun kan alle bokstavene og leser på alt overalt - så læreren sa at hun var overmoden klar for å starte på skolen. Men altså - lese!Jeg kjøpte henne derfor et par bøker fra leseløven i dag.
Og disse er fra første trinnet som heter løveungen. Den inneholder bare blokkbokstaver, og har en enkel setning på hver side. Kjempelure! De har jo ikke lært så mange av de små bokstavene enda så da hjelper det jo ikke at det finnes masse bøker med små bokstaver. Så så langt virker disse bøkerne supre ! Skal kose videre med Tore og kjede meg litt. Hadde jeg vært glad i å drikke vin skulle jeg tatt meg et glass.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer:

by mlekoshi