There aren't enough days in the weekend.

lørdag 6. november 2010

I dag hadde jeg og Hilde store planer - og dro tidlig til byen for å kjøpe kinobilletter på Toy Story 3 på den store kinodagen. Det startet ikke så bra da de hadde måtte kansellere denne forestillingen. Så vi fikk heller tatt me klassebamsen Pepper (som hun er så heldig å få ha i helgen) på bamsesykehus på kinoen der han fikk en liten bandasje siden han hadde falt på isen ute.

Vi gikk opp på dyrebutikken for å handle marsvin-mat til marsvinet Tore - for å samtidig tenke på om vi skulle orke å dra tilbake til byen på neste Toy Story 3 kl 1545. På dyrebutikken fikk vi møte på kakaduen Charlie som var veldig glad i å bli koset med - selv om det bare var jeg som turte å nærme meg det store nebbet hans. Hilde og Pepper sto litt skeptisk å betraktet det hele på andre siden av rommet.


Og når vi først var i byen tok vi en liten sving innom MAS for å se etter klær til julebord, bursdag og julefeiringa i år. Fant denne nydelige jakken der:


Og har veeeeldig lyst på den. Tenkte på en topp, oppsatt hør i hestehale, tights, kul clutch, smykke and high heels.


Og se på disse fantastiske skoene fra Tiger da... Gaaaahhh ! Litt utenfor min prisklasse at the moment, men en inspirasjon når jeg skal lete etter billige alternativer. Men den jakken altså ! Høyt på ønskelista.


Ja, og her har du frøkena som skulle ta flere bilder av seg selv, og så kapper jeg hoder når jeg endelig får tatt bilder. Jaja... her prøver jeg en deilig og pen jakke fra moods. Likte den også godt. Men det ble nok bare litt marsvinmat, bensin på bilen, en bursdagsgave til Hildes venninne og middag til i morgen. Og gjett hva vi skal ha til middag i morgen. Juleforberedelser på gang så her er det deilig pinnekjøtt på menyen. *GLEDER meg*

Da vi kom tilbake til kinoen så solgte de de siste 3 billettene til filmen til de som sto forran oss i køen... Typisk. Så det ble "kino" hjemme med Toy Story 1 og lørdagsgodis. Nå er det litt lørdagskos før vi skal se en film. Ungene ligger i senga, men ingen av dem sover. Eller.. de sover litt, er våkne litt, prater litt og snorker litt. Så: Ha en fin lørdagskveld folkens !


2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Æsj, så kjedelig at det ikke ble noen kino på dere! Her fikk jentene sett "Grusomme meg". Papsen i huset tok dem med. Billettsystemet på nett hadde jo tatt kvelden på grunn av pågangen. Men heldigvis fikk de greie plasser da de kom til kinoen.

Den jakka var rålekker da! Hmmm, julebord, ja. Må vel begynne å tenke antrekk. Argh, er ikke helt der altså. Når skal jeg få trålt butikkene liksom??!

Fortsatt god helg, Elise!

Elise sa...

Ja, det var litt kjedelig. Men det gikk greit. Hun var på kino og så "Grusomme meg" for under to uker siden og elsket den :) Ja, det var helt håpløst å få bestilt billetter på nett i går.

Ja, var den ikke fin ?! Tror jeg må søke om subsidier fra NOEN for å kunne kjøpe den der.. Ikke for det.. hvis den blir mye brukt så går det jo kanskje. Hmm.. med min flaks så er den sikkert solgt når jeg ha anledning til å kjøpe den. Enig. Det er jo mye lettere å handle på nett - det eneste jeg får handlet er i lunsjpausen på jobb. Og det blir litt knapt med tid for å finne slike klær.

Ha en fin søndag dere og ! :)

by mlekoshi