Bjelleklang, bjelleklang...

søndag 7. november 2010

Når jeg kom gående opp trappen for noen minutter siden så forventet jeg nesten å se et juletre ved siden av sofaen. For her lukter det nå deilige deilig pinnekjøtt som står å koker på ovnen. Jeg ELSKER pinnekjøtt, og siden vi har startet med julegavehandlingen i det små så føles det rett å innlede julesesongen med et julemåltid og middagsbesøk. Så nå venter vi bare på at pinnekjøttet skal være ferdig før Frank skal på jobb igjen, stakkars. Han har heldigvis (forhåpentligvis) kort kveldsvakt i dag. Hilde er i bursdag i dag, så akkurat nå er det rimelig lungt her hjemme.

Jeg har surfet litt rundt på forskjellige klær til bursdag/julebord/julefest, siden jeg egentlig VET at jeg ikke kommer til  å få tid eller energi til å løpe rundt i butikkene og lete. Det er veldig begrenset hvor mye en får letet i jobbens lunjspause. Tingene over er fra asos.com - og høye kandidater på lista. De kommer alle inn under summen av det hva den jakken i forrige innlegg alene koster. Fremdeles holder jeg meg fast i at i år skal jeg ikke bruke kjole, men heller en tight sort bukse, lang pen singlet/topp (eller ett eller annet), røft kraftig smykke og øredobber, tøff cluchbag og high heels. Og håret endten med store krøller eller satt opp i pen henstehale ? Jaja.. ett eller annet blir det nok. Nå tenker jeg budsjett og alternativer. Hvis jeg ikke finner passende bukse så har jeg den fiiine Flippa K kjolen Frank kjøpte til meg i sommer.

Ellers så fikk jeg julegavene jeg har handlet i posten i dag, og den ene tingen er for stor (pokker og ! Når jeg endelig skal være flink så går det ikke likevell !!) så jeg må finne alternative løsninger.

Har altså to ting jeg skal gjøre i kveld. 1. Sy oppbevaringspose til Hildes klassebamse som etterhvert har fått ganske mange klær og ting. Da er det sikkert fint at vi bidrar med en hjemmesydd oppbevaringspose som jeg tenkte at jeg skulle brodere bamsens navn og bilde på. 2. Julegaveliste - og kjøpe nu julegave i rett størrelse.
Herregud denne helga gikk altfor fort den og.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi