Hvilket menneske prioriteter å SE på at det blir sparket rundt på en lærkule fremfor livets aller største opplevelse ? SERIØST ! Selv dere fotballgale freaks ville neppe gå (eller å få lov til å gå) glipp av ditt barns fødsel ? Mener fast og bestemt at det må være den verste feilprioriteringen noengang.



Syns dette bildet er så søtt at jeg måtte bare vise det frem litt. Tatt i går når han lå å sove i vogna. For en nydelig liten gutt vi har - og se så godt han sover.



Jeg skrev i går at jeg hadde store planer for kvelden - men det endte opp med at jeg satt å skrev om klassebamsen "Peppers" helg hos Hilde i boka hans - og laget han en pose som han kunne ha alle klærne som foreldrene etterhvert har laget til han. En helt enkel pose - men jeg brukte nesten 2 timer med å krangle med broderingmaskinen før jeg gav opp å brodere en bamse på posen. Jaja..


Hele kvelden gikk iallefall bort i dette, men det var verd det når jeg så hvor takknemlig Hilde var når hun sto opp i morgest. Det var en lysende jente som gikk inn i klasserommet i morgest for å vise frem posen og hva de hadde gjort sammen i helga. I dag har jeg vært på svømming med Hilde, og har nettopp kommet hjem etter 1,5 timer på SATS. Sliiiiiten!


2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Jøss. Fotball foran fødsel? Hvor idiot går det an å bli??!

Kjempefin pose Pepper har fått da!

Elise sa...

Ikke sant ! Hadde vanket skilsmisse her i gården, det er iallefall sikkert!

Takk ! Tok halve evigheten siden maskinen bestemte seg for å hate meg akkurat når jeg trengte den :P

by mlekoshi