-tom-

tirsdag 30. november 2010

Jeg føler meg helt tom i hele kroppen min. Energiløs helt ut i fingertuppene mine. Det er slitsomt å bare stå i dag. Enda en natt med elendig søvn, men nå sliter August bare med hosten og vanenene han har fått nå som han har vært syk + ganske mye sinne som skal ut. Så da er det vanskelig å fungere både hjemme, på jobb og med seg selv.


Men kalenderen har faktisk kommet opp, og de første pakkene henger klare til i morgen. Mamma har sendt opp ti pakker til dem hver (pluss flax-kalender) så da slipper jeg å løpe rundt å finne enda flere smågaver. Men nå henger de altså klare til i morgen tidlig. Og det var selvsagt ikke uten "opptøyer". Vi satte i gang med operasjon henge-opp-kalendere-og-pakke-gavene tre timer etter leggetid. Plutselig hører vi lyder i gangen, og nederst i trappen vår sitter snuppa og lytter med ørene på stilk - flere timer etter leggetid. Hun kunne fortelle oss at hun bare hadde vært en tur på do, og tok tilsynelatende en pause i trappen på vei til rommet. Lille slue gullet mitt.

Nå er klokken altfor sent allerede, så god natt. Kryssere fingrene for en rolig natt...Ingen kommentarer:

by mlekoshi