Fredag igjen !!! (?) De siste dagene har jeg jobbet hardt med en julegave så jeg har rett og slett ikke fått blogget. Vi har lange dager på jobben, når vi kommer hjem så er det middag og ungene frem til klokken er ca 20, og i de 3 timene til leggetid prøver jeg å få gjort mest mulig. Listen over alt som skal/bør/ønskes å utføres blir bare lengre og lengre føler jeg. Men denne julegaven måtte jeg gjøre ferdig å sende en bestilling på nå veldig fort for å få den ferdig til jul. Den ble dyrere enn ventet - og tok en del lengre tid. Jeg tror, og håper, at mottakeren blir strålende fornøyd ! Og mens jeg først var i gang så fikk jeg kastet inn en bestilling på amazon på noen bøker jeg skal gi i julegave. Føler jeg har fått gjort en del selv jeg egentlig føler at de siste to dagene er en saus med hendelser.


Så folkens. Fredagskveld - og jeg har ingen intressante hendelser å blogge om uten å avsløre for mye, så dette blir et helt meningsløst svada-innlegg. Har akkurat trykket deilig kinamat i kroppen og nyter nå litt smågodt. Fordi jeg FORTJENER det. Og fordi at det er fredag... Ogggg fordi at jeg NEKTER å ha dårlig samvittighet  for det akkurat nå når jeg er altfor sliten. Det er fredag God damed !


Nei, fysj for et meningsløst innlegg. Nå skal jeg gå å spille litt GT5 på playstation før jeg tenker at jeg tar kvelden. Har en del større planer for morgendagen - og en av dem er at Frank skal bli frisk i ryggen slik at jeg slipper å bære rundt på ungene hele tiden. Kos dere på denne fine kvelden folkens !


Ingen kommentarer:

by mlekoshi