Lørdan`

lørdag 4. desember 2010

Jeg hadde store planer for dagen - og har fått en del gjort... selv om det ikke var de tingene jeg hadde planlagt å gjøre. Pyttsann !

Jeg har noe jeg må fortelle. Jeg har flere ganger fått spørsmål om jeg egentlig har lyst til å jobbe med det jeg jobber med og om jeg angrer på karrierevalget. Og svaret er ikke så enkelt skal jeg si dere. Ja, jeg liker jo å jobbe med det jeg jobber med. MEN jeg ser liksom ikke for meg at jeg skal gjøre dette resten av livet ? Jeg er en kreativ sjel som har lyst til å GJØRE masse. Og jobbe som jurist i det offentlige har sine positive og negative sider, og det er jo en avveining en må ta. Men jeg kommer aldri til å jobbe i det private. Jeg prioriterer familie. Men poenget: jeg vet ikke om jeg kommer til å jobbe som jurist resten av mitt liv. Jeg vil så mye mer. Jeg har drevet bedrift på siden av jobben tidligere, og det ble litt mye på engang. Så nå har jeg funnet en ventil for mine kreative spilopper som kommer til overfalten med jevne mellomrom:Besøk gjerne min lille "butikk" på epla.no - og del den rundt om du vil.

Hadde jo store planer om pepperkakehus, kakemenn, små pepperkaker, karameller mm. Men det ble heller ukeshandling i to timer med Hilde på slep. BØR vell egentlig ikke nevne når jeg mistet bilnøklen inne på Spar-butikken og letet i halve evigheten før jeg fant den (i tenninga på bilen....) hvilket medførte at de to som satt hjemme var rimelig utsultet da vi kom hjem. I morgen skal jeg slappe av og kose meg med familien. Håper dere andre har hatt en fin dag og at dere får en fin søndag!


3 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Herlighet, så flott Epla-butikk! Jammen har du vært driftig! Så fint at du har funnet en ventil for den kreative siden din. At du kan kombinere 8-4-jobben med hobbyen på den måten du gjør. Det står det respekt av!

Gleder meg til å se butikken fylles opp med flere lekre produkter :-)

Ha en fin og rolig søndag! Her i gården har vi voksne adventskalender. Ungene har lagd en lapp til oss hver dag, hvor det står noe koselig ala "Glad i deg". I dag sto det "Du skal slappe av i dag". Så jeg har store forventninger til at de skal være verdens greieste og ikke minst hjelpe til. Er jo lov å håpe ;-)

JunePune sa...

Kjempeflott eplabutikk! Lykke til og gleder meg til å se mer :)

Elise sa...

Tusen takk dere :) ja, jeg må nesten ha en liten ventil - for kombinasjon tørr juss og boblende ønsker om å lage ting er ikke slitne like forenelig :P

Nei har dere Liv-Inger, har den kalender til dere ?!? Så utrolig koselig da !!! Kan garantere at Hilde ikke kommer til å finne på noe sånn med det første... :P håper dere har hatt en fin helg og at dere alle er friske nå :)

by mlekoshi