2. juledag 2010

mandag 27. desember 2010

Vet dere hva ? Natt til 1. juledag fikk vi sove hele natten gjennom. Helt fantastisk ! Og i natt sov lillegutt 13 (!!!) timer i strekk. Vi var helt forvirret hele gjengen når vi våknet kl 0830 i morgest. Snuppa sov over hos tante i natt, så hun var ikke her. Når han våknet kl 0830 ville han bare ha smokken sin og aller helst sove videre (!) så vi hentet han inn til oss - og der ville han bare kose og slappe av før vi fikk dratt han ut av sengen 45 minutter etterpå. Hjelpe meg ?! Hvor er gutten min ? Jeg håper veldig på at dette varer fremover - det hadde vært helt HIMMELSK !

I dag har vi bare koset oss. Vi hentet Hilde tidlig før vi dro på aketur på August sin nye rattkjelke bak i skogen her. Da han dra inn for å sove dagsluren sin (i hele 2,5 timer !) ble Hilde, ei venninne og Frank igjen ute for å bygge snøborg. Riktig så fint ble det:


- med lys og det hele -

Resten av dagen var det kos, mat, spilling av diverse spill og forskjellige aktiviteter. I morgen skal vi bytte et par julegaver som vi fikk dobbelt av og bare slappe av. Frank har heldigvis fri to dager til før han skal på jobb igjen. August skal en tur i barnehagen på tirsdag og torsdag for å få luftet seg litt. Hilde skal selv få velge om hun vil dra på SFO. Jeg jobber "på spreng" med å finne en idiotsikker klesløsning for Hilde for å unngå at hun fryser så mye som en liten prosent når hun begynner på skolen igjen. Men det blir jo ikke billig... og det passer jo ikke så bra nå etter julen, men hva skal vi gjøre liksom ? Hvis du ser på bildet så ligger det en ullmatte inni hytta slik at hun ikke skal fryse på rompa når hun er ute. Så jeg føler at jeg passer litt mye på henne nå, og det føler hun nok selv også... Nå er det natt ! God natt folkens !

 
by mlekoshi