Skulle selvsagt aldri, aldri, ALDRI skrevet om at August sov bedre i går - for gjett hvem som har vært oppe i natt ? Fra klokken halv tre har han vært av og på med sovingen - men jeg tror at han hadde vondt i magen i natt. Da vi la han leverte han en rimelig ille bæsjebleie som hadde en rimelig ille lukt. Så i natt har jeg vært våken sammen med han, så da han sto opp kl 07 fikk jeg sove 2-3 timer - men jeg er ikke helt "med" i dag altså.

Vi har bare slappet av i dag også - skulle ønske julen bare kunne vare og vare. Vi har jo aldri tid til å slappe av i hverdagen ved mindre vi er syke, så det er deilig å ikke ha noen planer. Frank og Hilde jobbet videre på borgen sin i dag, og nå begynner den å bli ganske stor så jeg skal få tatt bilder av den i morgen. Etter middag dro vi alle sammen ut på aktetur igjen, og som dere kan se så har jeg funnet henne ny vinterdress ! Skal skrive mer om det i morgen. Akkurat nå vil jeg bare sove.. hele natten !


Ingen kommentarer:

by mlekoshi