Bittelille julaften !

onsdag 22. desember 2010

Tenk at det er bare en hel dag igjen til julaften !?! Ganske vilt. Vi har vært litt slått ut av søvnmangle og pjuske unger. August sliter med.. ja, si det ? Tenner og vond hals iallefall. Da blir det litt lite søvn - og i natt var jeg vistnok helt komatøs. Frank prøvde å fortelle meg at August var oppe hele tiden og at han trengte hjelp, men det var vist ikke så enkelt å få kontakt med meg. Jaja. Hilde slet med ganske heavye magekramper i et døgn så da var det ganske synd i henne - og igjen: ikke så mye søvn på oss. Men folkes: Nå er det JUL !

I tradisjon tro hentes juletreet inn i dag og da jeg kom hjem etter å ha slit meg gjennom julemathandelen (oioi.. det var livlig på et morsom slitsom måte), hadde Frank allerede fått på juletrebelysningen - og nå står det fine juletreet å skinner i stua. Jeg ble rimelig fornøyd med edelgrana i år også.


Min herlige familie ! Hilde og August har klippet seg denne uken. August har ikke lengre babylokkene *snufs* og Hilde har plutselig skulderlangt hår og ble enda mer plutselig enda større. Nydelige jenta mi !


Nå står grana der og venter på all den fine pynten vi skal putte på henne. Har ikke kuttet henne i toppen enda, men til å være edelgran var den ikke så verst i toppen.

Ha en finfin kveld !


Ingen kommentarer:

by mlekoshi