Etter 4-5 timer på legevakten og akutten i går kveld så er vi like nært en konklusjon som sist. Mye frem og tilbake og mye kvalifisert gjetting. Og ikke minst: Mye vondter ! Fire legebesøk på under en uke, flere CRP, flere urinprøver og litt medisin. Men fremdeles ei jente med magevondt. I dag er imidlertid den beste dagen siden forrige uke. Hun ligger ikke med krampe halve tiden, og jeg velger å tro at det går bedre.


Lillejenta gruer seg til å ta blodprøver og har fått "tryllekrem" flere plasser. Vi fikk tatt blodprøvene til slutt, men jeg måtte holde henne fast, og det er aldri hyggelig. 

Vi skal kutte melk og stekt mat til henne i noen dager til hun (forhåpentligvis) er bra. Og bare rett og slett smertelindre. Hun er som skrevet bedre i dag, så vi krysser fingrene.

I morgen skal vi feire nyttårsaften her hjemme med besøk av tante, søskenbarn/Gudmor m/barn - og det er blant annet kalkun på menyen. Kalkun med nyyydelig saus, waldorfsalat og dessert. Og kanskje til og med litt nystekte rundstykker nærmere midtnatt. Nevnte jeg at jeg MÅ trene mer i 2011.. I know. Kjipent nyttårsforsett... But still.


Ingen kommentarer:

by mlekoshi