Her sitter jeg på fredagskvelden - helt alene - og spiser julefargede M&M som vi egentlig skulle ha på det forskriftsmessig proposjonerte pepperkakehuset vårt - og ser på adventslysene som brenner på kjøkkenbordet her. Siden vi har vært syke den siste uken så har vi heller ikke fått pyntet pepperkakehuset enda, men det skal vi gjøre på mandagen.. nei, tirsdagen ! Mandag har vi Hildes svømming igjen - herregud så fort tida går ! (Note to self: husk å kjøpe nye M&M til Hilde kommer hjem.... for dette var godt, så jeg tror ikke det blir SÅ masse igjen).

Fikk selvsagt en helvettes-natt i natt. Jeg har sovet tre timer og burde vell strengt tatt bare stupe i seng. Jeg ANER ikke hva det er som plager August. Vi var hos øre,nese og hals-spesialist denne uken. Ja han hadde vann i ørene, så vi er satt opp på ny kontroll på nyåret, men han hadde vært mer plaget med snørr og gørr hvis falskmandlene plaget nesa hans. Så da mente han at dette ikke var så problematisk for han. Så da er vi litt på bar bakke igjen. Det er nesten slik at jeg håper at manuelterapeuten finne noe hun kan løse på tirsdagen, men tviler jo egentlig.

Kanskje jeg bare har en high-need unge ? Han er verdens beste lille gutt, men i natt var det like før jeg gikk fra vettet. Han fikk rett og slett ikke sove. Hadde ikke vondt eller noe slikt, men var en skikkelig makk. Duppet selvsagt av på morgenkvisten (derrav de pokkers tre timene med søvn) og forsov meg to timer til jobben. Var LITT stresset da jeg så ut vinduet etter at jeg hadde laget frokosten til August i et hattefokk, og så at brøytebilen hadde kjørt masse snø inn i innkjørselen vårs. Jeg har vondt i ryggen, så den harde kanten brøytebilen la igjen var ikke noe særlig altså.

Ellers var resten av dagen preget av "dritt-dag" symptomer slik som fagsystemer som krangler, enkle saker som plutselig bare mangler masse informasjon, flere stakkars arbeidskollegaer som ligger syke - og da jeg skulle kjøre fra jobben møter jeg dette


Hele innkjørselen på jobbens parkering var blokkert, og ikke hadde vedkommende på bilde tenkt å flytte seg heller. Tror forøvrig hele Tromsø har fått lønn, trygd og mere til - for i dag var det KAOS i byen. Jeg måtte vente i lang bilkø i hvert kryss, og brukte en time til barnehagen. Men vi kom oss hjem til slutt.

Det har vært veldig koselig være hjemme med gullgutten i ettermiddag. Han har totalt dilla på "Timmy Tid" og roper (så søtt !) "BÆÆÆÆ!" hver gang han hører sangen, ser Timmy eller PCen min for den saks skyld. Vi bruker nemlig å se på Timmy på PCen min hvis han sliter med å sitte i ro å spise kveldsmaten eller er veldig grinete. Du finner flere Timmy tid-episoder på NRK sine sider her. Han har bare vært våken en gang etter jeg la han kl 19, så jeg håper at han er så trøtt etter i natt, og at han sover godt natten gjennom. Ønsketenkning, I know.
Her er kveldens DIY (Do it yourself) - julegavetips ! Denne strikket jeg til min tante i fjor, og etterhva jeg har fått rapportert er den godt brukt og likt. Den er forøvrig enkel å strikke, tar akkurat passe lang tid, og superdeilig å bruke. Derfor holder jeg på å strikke min egen i blå nå. Her kan du variere med kule knapper og skape en unik gave til en som er spesiell for deg i personens favorittfarge(r). Mønsteret får du kjøpt her på ravelry. Og kjøp gjerne et deilig mykt garn som du får lyst til å presse inn på ansiktet å bare gjemme deg ned i - da blir den enda mer elsket. Jeg har brukt sublimegarnet i 75 % merinoull, 20 % silke og 5 % cahsmere. Utrolig deilig garn.Halsen ser litt morsomt ut når du strikker den, men åh så fin den blir når du er ferdig å blokke den. Anbefales !

3 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Håper det blir bedre med søvn i natt! Er lov å håpe :-)

Du har nok rett i at hele byen har fått lønn. Vi har for eksempel lønningsdag den 15. til vanlig. Men julelønna kommer den 10. Hurra! Skal shoppe litt julegaver i morgen. Det skal sikkert resten av Tromsø også...

Kan forresten skrive under på at den halsen er genial! Siw har strikket meg en sånn. Elsker den!

As sa...

Sukk.. litt av en dag! Håper resten av helga blir bedre=) har strikket flere av de halsene, jeg. Flotte gaver og ikke minst lett å strikke=) Kos deg med strikketøyet og gullgutten i helga da=) klem

Elise sa...

Takk :) vi koser oss stort jeg og knøttet. Skulle gjerne hatt litt mer søvn, men det er det eneste - for han er verden beste lille gutt <3

Hehe, ja jeg er rimelig sikker på at resten av Tromsø handlet julegaver i dag - makan til kaos! Og komplett umulig å manøvrere rundt med barnevogn når det er slik. Får prøve meg uten unger - er vell det beste. Men ja, den halsen er et hett gaveforslag :)

by mlekoshi