Jeg ligger på sofaen med føttene i vinduskarmen. Har hatt enda en søvnkjip natt, og jeg og August har testet ut julegaveshopping i det komplette snø- og folkekaoset som rådet i Tromsø i dag. Så nå har jeg spist litt sursøt kylling, tent masse stearinlys, ser trøstefilmen min, fyrt i peisen og nytt en kald colaboks. Jeg vet jeg MÅ legge meg med drøyer likevell tiden gitt...Ble ikke store fangsten på julegavefronten i dag heller. Tror jeg skal planlegge litt bedre og heller handle litt i morgen når butikkene holder søndagsåpen. Men jeg aner ikke hvordan vi skal bli ferdige før sendefristen på posten ?!? Tror jeg må ta noen kveldsøkter når Frank kommer hjem igjen.

Men siden jeg sikkert skal opp masse ganger før det er ubønnhørlig morgen før kl 06 så må jeg vell køye. God natt !
- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

Liv-Inger sa...

Så kjedelig at dere sliter sånn med søvnen. Håper inderlig at det går seg til.

Lykke til med shoppinga i dag!

by mlekoshi