Min venn Coca-Cola

onsdag 8. desember 2010Ja her er bilde på elendigheten altså. Nå er ungene på skole og i barnehagen - og jeg sitter her med min tredje colaboks på et døgn. Blek, dratt men fattet -haha. Huff, for et døgn. Jeg hadde glemt hvor utrolig kjipt det er å ha omgangssyke. Jeg la meg på søndag kl 23 og var litt småuggen i magen, og var faktisk ikke oppe av sengen (bortsett fra et par nødvendigheter...) før i dag kl. 07. Hele 32 timer i senga folkens - ny rekord ! Og dere kan jo tenke dere hvor behagelig det er å ha omgangssyke når en i utgangspunktet hadde halsvondt og ryggvondt. Jeg greier jo nesten ikke å ligge en natt i en seng med denne ryggene som er kranglete for tiden, så 33 timer var ren tortur. Da jeg endelig greide å svelge noe i går kveld så inntok jeg to sterke ibux og litt ibuxgel på ryggen der det var verst. I dag er energien ikke-tilstedeværende, men det er derimot ønsket om å gjøre noe OG den dårlige samtvittigheten for at jeg igjen ikke sitter på jobb og gjør jobben min. Jeg fikk jo spist to små skåler med salt potetgull i går kveld og drukket to bokser med cola samt et glass vann. Derfor tør jeg nesten ikke å prøve å spise noe i dag for jeg vet at magen vil reagere. Kokte meg litt havregrynsuppe for et par timer siden, og har greid å spise et lite glass av den da. Går seg forhåpentligvis til iløpet av dagen. August hadde jo tydeligvis omgangssyke med badre diare i helga, Hilde har sluppet unnav med bittelitt kvalme og er i hundre. Frank er borte fra jobb i dag han og, med en litt midlere form av det jeg hadde i går. Men i morgen ! Da krever jeg å være tilbake for fult. Det må jeg - for Frank og Hilde skal reise til Bodø og jeg skal være alene med August hele helga. Hmm.. hva skal vi finne på da da ? handle julegaver iallefall.

Kommer tilbake med noe annet enn sykdom og selvmedlidenhet senere i dag.3 kommentarer:

Anonym sa...

Synes du ser fantastisk ut enda du har spydd og hatt det jævlig, jeg :)

Elise sa...

Haha - tusen takk - det var koselig å høre :) kan bare garantere at jeg føler meg alt annet enn fantastisk :P

Liv-Inger sa...

Ah, føler med deg. Her har vi hatt samme sorten, både jeg og gubben. Heldigvis lå jeg noen timer foran han i løypa, så jeg klarte på et eller annet vis å få fraktet ungene i barnehagen i dag før jeg flatet ut og sov i fem timer midt på dagen!

Håper du er frisk og rask i morgen!

by mlekoshi