Omgangssyke... Er SÅ dårlig. Har vært dårlig i et halvt døgn nå og vil helst bare gnage av meg hodet :( auauauau!!! Hilde er og kvalm og hjemme fra skolen i dag.

Jeg orker ikke mer nå - så vær så snill og la oss bli friske NÅ. Takk- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

Miamaia sa...

Er det oppkast eller diare? Her er jeg hjemme med Iris i dag pga. mistanke om diare, men jeg tror jeg overdriver. Hun er høyt og lavt som vanlig, men spiser ingenting (ikke uvanlig her i gården...) Hun hadde en diarebleie for over et døgn siden i barnehagen, så jeg regner med at hun er tilbake der i morgen.

Liv-Inger sa...

Æsjda. GOD BEDRING :-)

Elise sa...

August hadde bare diare når han hadde omgangssyke i helga - men jeg har spydd. Frank ligger kvalm her nå, men Hilde har bare vært litt kvalm og foreløpig ikke noe mer. Min erfaring er at ungene får diare eller spyr en enkeltgang, spiser lite og har pjusk. Mens vi voksne ligger helt strøkent i et døgn. Ikke helt forenelig med aktiv unger :/

Takk liv-Inger :)

Anonym sa...

Husk 48timersregelen, så slipper andre å bli smitet av dere:). Har ikke lyst på den sykdommen:S

Elise sa...

Ja, vi husker den takk ;)

by mlekoshi