Da var julen over - selv om den ikke er ryddet ut enda. Vi skulle egentlig gjøre det i dag, men Frank er på sin jobb nr.2 og tiden strakk ikke til. Vi vet veldig godt at vi ikke kommer til å få tid til det i den kommende uken, så får det bli til helga. Mulig at juletreet må ryke ut, men det er da lillegutt har funnet ut at det er veldig artig å kaste julekuler og kræsje bilen sin inn i treet. Rart at det enda står der egentlig...

Nå har jeg satt meg ned med føttene på bordet og prøver å omstille meg til jobb i morgen. Skal vaske litt klær, rydde litt i huset og sy ferdig dressen til Hilde slik at alt er klart til i morgen. Men Hilde sover ikke enda. Hun ligger og sutrer i senga nede for hun savner pappa (unnskyldning for å slippe å sove... vrangsøvnt etter hele jula) og August våknet plutselig for en halvtime siden. Da jeg kom ned var hele senga, han og gulvet utspydd... Regner sterkt med at han bare spist for mye til kvelds siden han var i storform der nede, og jeg nekter at det skal være noe annet...

Regner med at alle dere andre også sitter å gruer/gleder for jobbstarten i morgen. Tenker på at dere skal ut av koseklærne og inn i de (nå) trange vanlige klærne, tenker på alt som ligger å venter på jobb av utfordringer og spiser de siste av julegodiset med god samvittighet. For kroppen min er VELDIG klar til at julen skal være over. Det har blitt for mye god mat og for mye godis - og ikke minst: For mye innetid ! Hodet er sløvt og roper etter frisk luft og hjernetrim. Jeg tror ikke jeg har vært så blek i hele 2010, og jeg holder på å klø meg ihjel. Så i morgen er det en soltime takk !


Og en ting til: jeg håper jeg får mer tålmodighet i 2011 - for Hilde ligger nede å NEKTER å sove nå klokken 21... jeg kjenner at dampen står ut av ørene her. Trenger en husmorferie....


3 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Vi er flere som er forspist etter jula. Skal bli litt godt at hverdagen kommer, ja. Tror jeg...

Anonym sa...

Godt nyttår! :) Satser på at 2011 blir et kanonår for residensen på Kvaløya ;) Vi må finne på noe en dag(ta sol, trene, shoppe, spise ettellerannet!)

Fam

Elise sa...

Jahhh.. overspist x100 :/

Ja, vi satse på det Fam ;) Ehh .tror vi satse på shopping og trening ?! :P

by mlekoshi