Bbbrrrrrrrr !!

mandag 3. januar 2011

Første dag på jobb etter ferien = treig start med unger (og voksne...) som egentlig heller vil sove. August leverte en herlige bleiepakke som stortsett var utenfor bleien da han sto opp - herlig :) Da Frank leverte en glad August i barnehagen var han fri for bleier så vi måtte dra å kjøpe og dra tilbake for å levere dem. Hilde var grinete så det holdt - og tok seg derfor friheten til å fortelle meg og hele resten av SFO med foreldre for en teit mamma jeg var som ikke kunne være både ryggesekken hennes OG alle klærne som skulle være med inn til skoen. Da vi endelig kom oss på jobb gikk tiden forholdsvis fort og klokken 1530 lå jeg her:


*Aromaterapi* - Deilig, selv om det var ei snakksalig dame som utførte den deilige terapien. Tror jeg egentlig trenger en dyp massasje en gang - utført i stillhet. Men missforstå rett: Det er utrolig deilig å bli dullet med.

Like før jeg dro på behandling fikk jeg telefon fra barnehagen om at det i hele dag har kommet en del væske ut fra øret til August. Men han var i fin form. Ringte fort til legen og fikk beskjed om at så lenge han er i fin form og uten feber så skulle vi ikke gjøre noe. Men jeg leser på nettet i kveld at vi kanskje bør dra til legen likevell ? Tror jeg bare ringer spesialiste han skal tilbake til nå i januar og spør han i morgen - orker ikke mer frem og tilbake til leger snart altså.... 


Etter behandlingen tok jeg buss i en halvtime hjem og gikk i et lite kvarter i 12 minusgrader... BRRRRRR ! I altfor lite klær. Kjente ikke lårene mine da jeg endelig kom meg inn hjemme. Jeg fikk nyte den deilige laksen Frank hadde kokkelert frem i 10 minutter før jeg måtte forte meg og pakke svømmetøyet - og dratt med meg Hilde på svømmingen. Det var en veldig aktiv svømmetime hvor Hilde plutselig var på gruppen med en av de tidligere barnehage-bestisene hennes - og lykken var selvsagt komplett. Vi fortet oss hjem og jeg fikk Hilde i seng i rimelig tid. Og nå er jeg utslitt og veldig trøtt siden jeg rett og slett ikke fikk sove i natt. And with that - Good night !Ingen kommentarer:

by mlekoshi