note to self !

tirsdag 4. januar 2011

Det å være foreldre er det samme som å lære mye nytt HELE tiden. Det er for det ofte praktiske ting som hva som er best å ha på ute, hvordan en skal aktivisere de små osv. Men det er også mange slike lære seg og våre tålmodig-øyeblikk, eller holde seg alvorlig i de mest komiske situasjonene  (Kan bare fort nevne en av kompisene til Hilde som veldig nyskjerrig spurte en tilfeldig mann i heisen om han hadde like stor tiss som pappaen hans). Hilde har hatt noen slike øyeblikk hun og - og nå har jeg stort sett lært meg og forutse dem og dermed evakurer fort. I dusjen på svømmekurset for eksempel - takk Gud for badstuen der inne... Men så har vi disse øyeblikkene da. Jeg liker å kalle dem note-to-selv-moments....

Så her et et sånn note-to-self-moment: Virkelig TENK på hva du putter i skuffene som ikke er barnesikret. Vell.. er vell ikke så mye igjen i disse "usikra" skuffene her på kjøkkenet. Nå greier han til og med å åpne sausposer og syntes kjøttbuljonpulver er nam-nam. Så. Ingen spagetti i skuffene. Men jeg tror vi må kjøre noe på kjøkkenet. Overskapene er jo fulle siden alt er flyttet opp i dem. Jaja. Note-to-self: Spagetti skal være i overskapene dem også...


Og som foreldre må man nyte små alene-øyeblikk for å finne overskudd til å takle hverdagen. I går var jeg på spa (nyyyyyt!) og kjøpte samtidig litt luksus til meg selv. Kostet ikke all verden, og det er å investere i fremtiden. Hudpleieserien "REN" - som jeg aldri hadde hørt om før - brukes av uttallige kjendiser og ble tilgjengelig i Norge for to år siden. Jeg er spent på om de er så gode som alle sier, and will let you know. En av grunnene til at denne var spennende var at den ikke inneholder noen kjemikalier. Huden min er veldig atopisk akkurat nå, så dette er bra. Men inne på slike spa er jeg virkelig som en unge i godteributikken - endelig bra at jeg ikke hadde med meg bankkortet...

Og en siste ting: Foreldremanualen holder mammablogg-awards akkurat nå. Det er mange mange fine blogger der ute - virkelig ! Hadde selvsagt blitt glad foreslått som nominert *host host*. Neida. Joda. God natt !


4 kommentarer:

Miamaia sa...

Haha! Vi hadde også et spaghetti moment her om dagen. Men helst er det hundeskålene som får lide, og det er visst morsomt å hente hundegodbitene inne i boden. Mer som må flyttes opp i høyden, samt at man må lære å lukke døra godt etter seg.

Marianne sa...

Å, jeg liker så godt å finne nye blogger!
Særlig når jeg finner morsomme historier, godt skrevne innlegg og nydelige oppskrifter; da er jeg helt med!
Oppdaget deg hos foreldremanualen faktisk (fordi noen hadde nominert deg) :)

Jeg får scrolle meg nedover og lese videre om nissebesøk og muffinsoppskrifter, men har et lite spørsmål først...
Så innlegget ditt om den "halsen" du hadde strikket.. Har du navnet på den?
Det var så mange ulike oppskrifter inne hos Ravelry at jeg sto litt fast :)

Marianne sa...

.... og der fant jeg den ja...!
Lønner seg visst å følge den linken som faktisk er lagt ved, ikke bare gå direkte inn på ravelry for å søke... kremt...

Elise sa...

Prinsesse VI: ja ikke sant ! Og så er det begrensinger for hvor mye en kan barnesikre.

Marianne- takk for koselig tilbakemelding :) det er like koselig hver gang :D

by mlekoshi