En liten gutt

torsdag 6. januar 2011


En liten gutt... nydelig liten gutt som har hatt mye vondter det siste året. Det finnes mye verre vondter der ute i den skumle verden som denne nydelige lille gutten ikke har opplevd - og forhåpentligvis aldri skal få oppleve. Men likevell - i hans verden har han hatt mye vondter.

MIN lille gutt - og mammahjertet blør, igjen. Han har nesten blitt stamgjest på apoteket og tar seg godt til rette som dere kan se på bildet over. I dag fikk vi en telefon fra barnehagen. Lillegutt hadde fått diare, og prikkene han har i ansiktet var blitt verre (så de var redd for at det var vannkopper) og øret rant verre. Igjen går vi imot legens anbefaling og tar direkte kontakt med spesialisten som han går til oppfølgning hos, og får fort en time. Jeg kjører fort til barnehagen og drar meg en veldig søvnig gutt til legen. Det var nok en veldig smertefull opplevelse som jeg gjerne skulle vært forruten. Han fikk skyldt ren det rennende øret sitt - noe som gjorde MEGET vondt - og han har fått mellomørebetennelse. Det rare er at han ikke har vist noen andre tegn på at han har dette, annet enn gørret som kommer ut av øret. Så nå er det på igjen med øredråper og apocilin. Han har selvsagt ikke vannkopper(ser heller ut som en hudreaksjon på gørret som kommer ut av øret hans), men barnehagen vil ha bekreftet dette så vi skal til fastlegen i morgen. Han er i god form og har lite smerter, heldigvis. Vurderer å bare omdøpe bloggen til "sykestua til Elise", men vi får bare krysse fingrene for at dette engang må gå over. Som jeg skrev - dette er jo bare bagateller i forhold til andre vondter små barn ellers i verden opplever..


I kveld har jeg koset meg med et par nye sybøker forran peisen. Det er beinkaldt ute og det er meldt denne bitende kulden i en uke fremover, så da er det bare å stålsette seg. Uansett: Sy-bøker.. hobby-bøker.. mat-bøker. Så lenge du takler engelsk greit så ta et lite boksøk inne på amazon.com. Jessufader hvor mye fint, bra og BILLIG du finner da ! Jeg har ønskeliste som er lang som ett vondt år der inne - og det meste er fotobøker eller sybøker. Det er dagens tips herfra. Foreløpig ser disse to bøkerne veldig bra ut - så får vi se om jeg plukker opp et par tips som jeg etterhvert kan dele med dere her inne.


I morgen kommer et innlegg om hvordan gjøre barneklær unike og person lige - del 2. Del 1 kom i oktober, og for dere som ikke leste det kan finne tilbake til innlegget her.Godt nyttår til deg også Hilde. Mamma og pappa er veldig veldig glad i deg også !


2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Huff, så plaga han skulle bli da. God bedring til lillemann! Håper det går bedre fremover :-)

Elise sa...

Huff ja. Men det må jo bare gå bedre snart ? Kan jo ikke fortsette sånn.

by mlekoshi