Tvangskastrering....

torsdag 6. januar 2011

Tillater meg til å lufte tanker om et gravalvorlig tema på formiddagen her. Er hjemme med August og han ligger å sover litt nå, så da har jeg tid til å skrive litt tror jeg...

Vi leser alle sammen, med klump i halsen, om alle overgrapssakene som er i media for tiden. Og da tenker jeg spesielt på den siste saken med nordmannen i Gambia som er tiltatet for seksuelle overgrep og saken som skal opp for retten når den ene gutten kommer ut fra sykehuset. Og så leser jeg på vg-nett at over 100 nordmenn er reisende overgripere. Og så tenker de fleste av oss at dette er helt hårreisende og hvorfor godtar samfunnet dette ?! Vi tenker på alle disse nydelige barna som blir brutalt missbrukt av (som oftest) menn.  Men så stopper tanken der - og vi prøver å viske ut de grusomme bildene i hodet vårt. Men hvorfor ikke ta tanken videre ? HVORFOR "godtar" samfunnet at det er lave straffer og få konsekvenser for disse overgriperne ? Er sammfunnets holdning og unvikelse av dette temaet med på at overgriperne legitimerer sine handlinger ? HVORFOR BLIR OVERGRIPERNES INTERESSER, INTEGRITET OG BEHOV SATT FORAN DET SÅRBARE BARNETS BEHOV FOR BESKYTTELSE ?

Jeg mener fast og bestemt at vi skal kunne kvangskastrere overgripere. Og da gjennom kjemisk kastrering som hemmer både drift og lyst. I Polen har dem tvungen hormonell behandling. I Norge er det mange psykologer som er sterkt i mot dette. Jeg ser ikke noen grunn til å ikke kunne tvangskastrere. Til dem som er roper rettsikkerhet og uskyldig dømte og det faktum at vi ikke blir noe bedre enn overgriperne selv: Spis dine ord. Her er det uskyldige små barn som skal beskyttes. Og den promillen av promillen som KANSKJE ville motta en feilaktig dom er en rimelig pris å betale for å beskytte barna. De bør starte med overgriperne som har flere overgrep på rullebladet og de som er bak grove overgrep. De må iallefall starte en plass som et prøveprosjekt. Norge må iallefall gjøre NOE !


1 kommentar:

Roar Sørensen sa...

Kanskje du burde vurdere å flytte til Iran. Der driver de med tortur, kastrering og hengning av homofile, pedofile, politiske aktivister og andre avvikere. Virker som om du ville trives veldig godt der med dine forslag til løsning på problemene.

"Og den promillen av promillen som KANSKJE ville motta en feilaktig dom er en rimelig pris å betale for å beskytte barna."

Ja, la oss si at noen anklager deg for et slikt pedofilt overgrep. Ville det ha vært greit å kastrere deg også?


Mht. Kripos: De bare anslår dette. De vet ingenting. Kanskje det bare er fem pedofile som “reiser rundt i verden for å begå overgrep”. Kanskje tre av dem er kvinner. Kanskje noen av dem jobber i Kripos. Jeg kan også “anslå” det. Kripos vil ha mer ressurser og mer oppmerksomhet om hva de driver med, derfor ligger nok anslagene deres ti ganger høyere enn virkeligheten.

Herregud, så syke i hodet mange velmenende mennesker blir når de hører ordet "pedofili". Du viser med innlegget ditt at du ikke er et hår bedre enn fyren nede i Gambia, men sannsynligvis skjønner du ikke det selv.

by mlekoshi