I to dager har jeg gått rundt som en zombie med Elise-kroppen som ikke vil høre og roper "Nei!" hver gang jeg vil noe. Nei, vi skal ikke ut av døra, nei vi skal ikke finne på noe, nei vi skal ikke blogge, nei vi skal ikke leke med ungene. Ja, du skjønner tegninga. Jeg har sovet minimalt denne uken, og har nok ikke hatt en optimal start på året. Så i dag har jeg sneket meg en tur til sentrum for å kjøpe meg litt broderingstråd før jeg snek meg som en spøkelse gjennom byen uten sminke og egentlig uten å være "tilstede" - før jeg kom meg hjem og krøp opp trappen og oppi sofaen igjen. Er sikkert snart "i orden" igjen, men foreløpig er jeg altså "ikke tilstede". Så vet dere det. Men i morgen kommer del 3 i "hvordan dekorere barneklær"-serien.


I kveld var det pepperkakehus til barnetv, til ungenes store glede. Det er tydeligvis stor stas å få lov til å slå løs på noe til det er knust i små biter. Det fløy Non Stop i pastellfarger veggimellom her inne og det ble litt av en støvsugerjobb etterpå. Men det var morsomt ! Da var jula knusende offisielt her i huset !
Ønskes: Energisk og naturlig solbrun kropp i ønskede proposjoner med friskt hjerte, uten bekymringer og med vanlig døgnrytme. Bill.mrk:desp.


Ingen kommentarer:

by mlekoshi