Stem på oss !

lørdag 15. januar 2011

Men bare hvis du mener at jeg fortjener det da. Jeg er så heldig å bli nominert som en av fem til årets mest kreative mammablogg hos foreldremanualen- jippi ! En stor ære. Virkelig koselig.


Her kan du stemme på meg eller de andre - og ta gjerne en titt innom de andre kategoriene også.

Jeg hadde egentlig tenkt å lage et fint innlegg om bloggens kreative historie, men vi er på kosetur til Harstad i helgen, så det blir bare et kort lite innlegg etterfulgt av noen "kreative" bilder.


Jeg tror jeg er kreativ. Det vil si at jeg vet iallefall at jeg har et ønsket om å være kreativ og prøver å være kreativ. Og deler gjerne med dere her inne. Og da både gjennom interiør, matlaging (og da spesielt på dessert-fronten..), strikking, scrapbooking, søm og til og med bursdagsplanlegging. Jeg LIKER og overgå meg selv, og kan liksom ikke helt for det. I min ellers så lite-kreative jobb har jeg et stort behov for å skape noe, og bloggen er mitt "fotoalbum". Jeg finner nominasjonen veldig insiprerende og har mye spennende planer på lager for 2011 - bland annet mange oppskrifter jeg har tenkt å dele med dere. Takk !7 kommentarer:

Randi sa...

Selvfølgelig får du min stemme!

Anonym sa...

Gratulerer med nominasjonen. Har selvfølgelig stemt.
Leser bloggen din jevnlig og blir inspirert av alt det kreative du produserer.
Synes også det er topp at du er så ærlig i det du skriver. Jeg kjenner meg godt i gjen i din situasjon. Har en seksåring og en ettåring jeg også, pluss en fireåring. Så mye av det du beskriver, bla med søvnproblemer hos minsten er som å lese om oss selv.

Keep up the good work!!

Mvh Marit

Kristin Kreativius sa...

Herlig blogg! Gratulerer med nominasjon! Skjønner godt hvorfor du ligger på den eksklusive lista asså! Her var det så mye fiiint! Lykke til!

hilsen kristin

Barbros lille atelier sa...

Gratulerer så mye med nominasjonen! Vel fortjent!
Kjempefin blogg du har! Masse fin inspirasjonå hente her:-)
Lykke til!

Klem Barbro

Liv-Inger sa...

Du får selvsagt min stemme :-)

Lykke til!

Elise sa...

Tusen tusen takk for mange koselige tilbakemeldinger - blir varm om hjertet her jeg sitter <3

Anonym sa...

Kjempefin blogg! Blir ofte inspirert her,
så min stemme har du fått:)
Lykke til!

Hilsen Marit

by mlekoshi