Hoppelopppeloppppppeland

onsdag 12. januar 2011

Gi meg litt av energien til et barn og jeg skal kommet meg langt i livet altså ! I dag har vi endelig kommet oss på metro lekeland etter jobb, skole og barnehageslutt. Hilde og bestevenninnen som var med oss på lekeland har hatt skidag i dag med masse aktiviteter og var likevell full av energi på lekeland. August også - han var helt hyper ! Jeg og Frank jobbet litt i "skift" der borte, men det er like morsomt hver gang. Det er veldig befriende å bare slippe ungene løs og la dem slå seg løs.Ellers så lurer jeg på når jeg skal komme i gang med et nytt og bedre liv ?! tror jeg må få ut fingeren snart. Virkelig. Er ikke helt komfortabel i min egen kropp lengre. Folk kan syns det er rart, men det er bare slik JEG føler det. Men jeg skal vente til etter at jeg har vært på hjertesjekken hos legen for å være sikker på at jeg kan springe milevis på tredemøllen uten plutselige fatale følger. Vi har en arvelig hjertesykdom i familien, så jeg venter på å få time hos legen for EKG og eventuelt utralyd. Har neimen meg ikke tenkte å falle plutselig om som en flue, slik en del unge mennesker plutselig bare gjør. Men med engang jeg har fått svar der, så skal jeg tilbake på SATS. Før det har jeg byttet ut brød med knekkebrød som første tiltak. Neste tiltak er å ikke spise etter klokken 19 om kvelden.


Og disse to PR-kåte forfatterne prydet vår kjære lokalavis i dag og har fått masse reaksjoner etterpå. All PR er god PR - det er nok forfatterne også enige om. Jeg ser til og med at ordet "hektisk" er med i artiklen, og da er jo alt i skjønneste orden.

Vi skal dra til Harstad på en miniferie med avslapping på fredagen - og kanskje få litt avlastning og avveksling. Håper iallefall vi får tatt oss en tur på badelandet. Vi hadde visning i går, og er rimelig slitne enda. Nå når vi seriøst vurderer å bare bli boende her, kom det selvsagt masse folk på visningen. Vi tar det som det kommer tenker jeg - men akkurat nå skal jeg rett og slett legge meg i senga og jobbe hardt med å få sove før kl 02. God natt.


1 kommentar:

Liv-Inger sa...

Akk, kan vi ikke spleise, så kjøper vi oss noen ekstra timer i døgnet? Det må vel gå? Nei?

;-)

God tur til Harstad! Kos dere :-)

by mlekoshi