ENDELIG er helgen her !

fredag 25. februar 2011

Det betyr tid for avslapping, tid for familie og tid til å være kreativ. Og som det hør og bør så plumpet denne deilige lille stoffbunken ned i postkassen i dag. Og da skjønner dere hva jeg skal gjøre i helgen.
Jeg har tenkt å sy skjørt av disse fargerike stoffene. Det er jo tross alt vår snart - og da trenger vi friske farger !  Stoffene har jeg kjøpt på etsy.com. Flere som har tentk å svinge seg med symaskinen, strikkepinnene eller har andre spennende planer for helgen ?

Søndag har jeg forresten D-dag for treningsprogrammet "30 days shred" - det blir.. eh.. spennende.


2 kommentarer:

Oliversmamma sa...

Vi har ikke vært hjemme på et par dager, så er veldig spent på om 30 day shred er kommet i posten:) hvis den har kommet så skal jeg og begynne i morgen!!har kjøpt ventre og trenings matte! Er veldig klar:) veldig spent på filmen!skal se om jeg finner måleband hjemme og ta noen før mål!

Fine stoffer:)

Elise sa...

Så bra ! Utførte første treningsøkta i går - og er SÅ stiv i dag. OG det er jo bra !

Takk :)

by mlekoshi