Da er helgen straks over - og jeg sitter å venter på at Frank skal komme seg hjem fra jobb. Tenkt og bare få noen ekstra dager fri nå. Det hadde vært fantastisk. Virkelig. Men dere, store endringer er på vei... Men det kommer jeg tilbake til etterhvert... Jobber med dem akkurat nå, så det blir særdeles lite intressant blogging fra denne kanten denne helgen. Jeg har overlevd alenehelgen siden Frank har hatt en par turer hjemme på dagtid, men jeg håper at jeg slipper det i nærmeste fremtid.

Jeg har akkurat trukket vinneret av GiveAwayen min...


.. Og den heldige vinneren er: HildeM - lykkelig med liten !


Ta kontakt med meg på mail: f-t-meng@online.no slik at jeg får addressen din.

Er det kanskje en intresse for en ny GiveAway ganske snart ?2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Nå ble vi ikke lite nysgjerrig, nei. Store endringer??! Venter i spenning :-)

Gratulerer til HildeM som vinner av giveawayen!

Hildes Scrappeunivers sa...

HURRA!! Tusen takk! Mail er sendt :)

Klem fra Hilde

by mlekoshi