*Inspirasjon og motivasjon*

fredag 4. februar 2011

Vet dere hva ? Det er helg, og kroppen bobler etter å finne på små ting hjemme som å sy litt, lese litt, gjøre masse artige ting med ungene på byen, dra ut i skogen og ake, se et par gode filmer og være kreativ. Meeeen så må plutselig Frank på jobb hele lørdag og hele søndag *gahhh*. Så da blir det hode-over-vannet-strategien igjen. Ikke får jeg tid til å sette meg ned å gjøre noe på dagtid, og når August forhåpentligvis sover så er huset overmoden for en rundvask. Når kvelden kommer så er kroppen i lade-modus. Ikke det at det hjelper at jeg bobler og er klar for å skape noe. Jeg mangler samtidig inspirasjon og konkrete ideer. Noen som kjenner jeg igjen ? tenkte det ja. Tidsnød og konkrete ideer. OG av og til er det faktisk slik at en har konkrete ideer som bare renner ut i sanda på grunn av plutselig tidsnød og motivasjonsmangel.  Men jeg tenkte at jeg likevel skulle finne meg en bok å lese, og tok meg en tur innom min favoritt-bokhandel i sentrum...

... og her er det veldig koselig og avslappende.


Men jeg fant ikke en eneste bok som ropte etter meg. Vanligvis får jeg lyst til å lese hver eneste en av bøkerne i hele etasjen. Men i dag.. nei. Hm. Nå har jeg brukt over en time og trålet amazon etter bøker som ville glede meg - men det tar jo flere uker før de ramler ned i postkassen min.

Så jeg er mer en klar for å forslag til bøker og prosjekter fra dere - så kjør på ! trenger dere noen syoppskrifter eller forslag til kreative løsninger på problemer så skrik ut.3 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Æsj, helgejobb på mannen? For noe møkk! Håper du får ei fin helg likevel, og at hodet fortsatt er over vannet når mandagen kommer :-)

Elise sa...

Ja, det ER så kjedelig når han er borte i helgene :( Foreløpig går det heldigvis greit - August har lite trassing i helgene så da er alt mye bedre :)

Elise sa...

øhm.. trekker tilbake biten om trassing gitt.. gah.

by mlekoshi