Luuuuft !

torsdag 3. februar 2011

Har dessverre vært lite blogging på meg de siste to dagene. Vi har et lite luft, eller mangel på det sådann..., på jobb. Det resulterer i at jeg prøver å gjøre masse på jobb for å opprettholde tempoet selv om formen blir dårlig og konsentrasjonen glipper, som igjen resulterer i at jeg går i koma med hodepinen fra helvette når jeg går ut døra på jobb. I går måtte jeg bare legge meg ned å sove i tre timer når jeg kom hjem. Var bare oppe for å spise litt middag og hive innpå et par ibux før jeg sovnet igjen - og våknet et par timer senere, veldig forvirra og hodepinene fremdeles på besøk. Inntok sengen igjen i ti-tiden og våknet ganske uthvilt i morgest. Det hjalp lite når jeg kom på jobb og satt der uten luft igjen. Så her sitter jeg her med dundrende hodepine igjen... kan ikke helt se for meg hvordan dette skal kunne fortsette.

Derfor blir det ikke så veldig langt innlegg i dag heller. Får komme sterkere tilbake i morgen når det er helg. Jeg blir ikke lenge på jobb hvis det skal være slik at hodepinen kommer tidlig på dagen. Det blir for dumt. Men dere. Har dere sett de nye Chill Norway klærne som har kommet i butikken ? Det ER så mye fint. Og her er noe av det som kommer i butikken i ukene som kommer, og som jeg har på ønskelisten:


Fint ? Akkurat min smak - og det er jo snart Valenties day OG morsdag...


Og la oss ikke glemme de nydelige jenteklærne de sende ut i butikkene fremover. Nydelig, nydelig. Trist at de ikke kommer med gutteklær. Men de kommer jo heller ikke med herreklær, så.Minner om Giveaway-konkurransen jeg har på bloggen nå. Det er bare tre dager igjen før vinneren av disse fine stoffene blir trukket.2 kommentarer:

As sa...

Hei=) Dårlig inneluft er overhode ikke bra. Håper det ordner seg snart!=) God bedring mht hodepinen, og.. god helg=)

Elise sa...

Nei, sant ! Vi får krysse fingrene.. men jeg tviler :/Goood helg til dere også !

by mlekoshi