Nattblogging

tirsdag 15. februar 2011

Det er natt og vi har akkurat kommet oss i seng etter en veldig hektisk mandag. Så det får bli litt blogging fra min kjære iPhone :)

Dagen startet med at vi forsov oss litt da ungene fant ut at de skulle sove lenge og vi fikk for en gangs skyld bruk for vekkeklokken som ikke var på. Jaja. Hektisk dag på jobb med opprydding etter planleggingsdag og ferie og så fortet vi oss hjem når klokken nærmet seg 16. Da vi kom hjem stod det en fremmed bil i innkjørselen vår og det vise seg at det var Securitas som skulle ha service på alarmen vår, men de hadde ikke fått tak i oss på telefonen. Noe som skyldes at frank bruker jobb-mobilen mest. Så da sto jeg alene med middagen, en veldig sulten August og Hilde som skulle gjøre leksene sine i full fart før vi skulle rekke svømmingen. Da service-mannen endelig var ferdig fikk vi spist i full fart før jeg og Hilde løp ut døren for å rekke svømminga. Og det er jo en 3-timers greie med kjøring, dusjing, bading og ordning. Hilde var virkelig superflink i dag ! Fult fokus og høy konsentrasjon. Da vi var ferie kjørte jeg Hilde hjem før jeg snudde i døra og dro for å månedshandle.

Vi har satset enda større etter forrige måneds suksess og handler nå for hele måneden - og det er litt ekstremsport. Iallefall når en starter med handlingen 1 time og 40 minutter før stengetid og skal innom 4 butikker. Djissss.. Jeg handlet i ekspressfart og glemte bare et par ting.

Etter butikk nr. 1....Jaahh.. Etter en god time med organisering i kjøleskap og skap er vi endelig i seng - og det er natt. Trøttttttt

- Posted using BlogPress from my iPhone

7 kommentarer:

As sa...

Hektisk mandag, ja. Synes til tider det virker som om det er altfor mange mandager ;) Lurt med månedshandling. Kanskje noe vi burde prøve=) Vi er ikke helt inne i ukeshandling enda, så det må vel komme i ordne først =) God uke til dere=)

JunePune sa...

Månedshandling ja... Sprekt!
Her prøver jeg å få oss over på ukeshandling i stedefor dagshandling, men får det liksom ikke til :/

Siw sa...

Imponert over at dere klarer å planlegge en måned fremover i tid! Her er vi fornøyd om vi klarer 1-2 handlinger i uka. :)

Randi sa...

Imponerende Elise!

Marita sa...

Så flink du er! Legg gjerne ut menyforslag... I need inspiration!!!

Maria H sa...

Åhåhåi, dét var mange poser det!
Har også prøvd oss på månedshandling, en periode i fjor, og det fungerte greit, så nær som på grønnsaker og frukt. Vi har et veldig kaldt kjøleskap (defekt, egentlig), så kjøtt- og melkevarer holder seg mye lengre enn datostemplet, men grønnsakene(salat f.eks) kollapser etter kortere tid, skrumper inn og blir ikke etanes.. Så, ja. Men dere har kanskje andre måter å lagre det på :)

QQQQQQQQQ sa...

michael kors outlet online
cat boots
adidas yeezy
curry 4
lacoste outlet
nike huarache
golden goose sneakers
adidas superstar shoes
nike zoom
roshe run

by mlekoshi