Gratulerer med morsdagen !

søndag 13. februar 2011

Gratulerer med dagen til alle mammaer der ute - og spesielt gratulerer til min egen mamma. Glad i deg !

Min dag startet "plutselig" klokken 09:32 med dette på senga


Snille familien min ! Baket kaneboller på morgenen, ordnet meg reker, deilig appelsinjuice og varm te til vond hals. Og hvis du ser nøye på paprikaen så ligger det agurkskiver på toppen som er formet som hjerter. Ah, lykke !


Og så fikk jeg noen veldig fine gaver. En ny rotart cutter som jeg skal bruke til å kutte stoffene mine med, og som jeg har ønsket meg, og et nydelig kort som Hilde har laget på skolen... og ..


To fiiiine gavekort. Et av dem hadde Hilde laget på skolen, og på det står det at "Jeg vil ta søpla jeg vil brete klene fra Hilde. 2 uke." Fantastisk ! :) Og gavekort om at jeg kan kjøpe tekstiler online - som jeg virkelig trenger ! - og betale med Frank sitt kort. Hehe.. Så det skal jeg virkelig gjøre. Har allerede sett meg ut en bunke med deilige stoffer som er mer enn velkommen i hylla mi.

Frank har vært på jobb i hele dag, så en times tid før leggetid tikket denne facebookmeldingen inn fra undertegnede: "Eh ja... Hvis noen av naboene (eller fra andre siden av tromsøya) lure på koffør snuppa hyler av full hals hvor mye hun "haaate dæ (og det er da meg)", og det samtidig som august står å tisse ned trappa, så har hun bare et "lite" trassanfall her. Oh joy ! Happy morsdag. Kom hjem fra jobb snart Frank ♥" - trenger vell ikke å si at morsdagen ikke fikk den beste avslutningen. Det er rart å se på den lillestore jenta som sover søtt i senga nå og tenkte på at hun for noen timer siden var en skikkelig furie som hylte, skreik og slo rundt seg samtidig som hun ropte alt det stygge hun kom på. Merkelig ! Men vi ble enige før hun la seg, og 10 minutt etter hylingen lå hun og August og plasket lykkelig rundt i badekarret.


Ellers så var det noe spørsmål på mitt forrige innlegg om trenings-dvd`en "30 days shred". Den har jeg kjøpt fra play.com og kostet meg hele 5 pund (ca. 50 kroner) og det var gratis frakt. Har sett litt på den i dag (samtidig som jeg fordøye litt potetgull vell og merke !) og det ser overkommelig ut. Tror det skal fungere veldig bra i hverdagen. Ikke for mye og ikke for lite. Men jeg må finne meg en liten treningsmatte og et par manualer på et par kg. Så det står på handlelisten for morgendagen. Nå er jeg mentalt forberedt ! Kanskje dere er flere som vil være med på treningen ? Jeg trente veldig mye før og syns at alt ser så veldig lite ut når jeg ser det på DVD`en.. men VET at for at jeg faktisk i realiteten skal greie å gjennomføre noe jevnelig så må det i starten ikke være et for stort inngripen i vår hverdag. Når energien, lysten og våren kommer så vet jeg at jeg er klar for mer. Og da har jeg, forhåpentligvis, allerede fått en kickstart med denne DVD`en.5 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Så herlig da! Frokost og gaver. Jeg fikk også sånne gavekort fra SFO-en. Tre stykker, faktisk. Det beste var et gavekort på fotmassasje. Antall: "Så mange du vil". Jeg har brukt mange allerede. Men jenta har skjønt at det kan bli heftig, så hun har nå begrenset massasjene til 2 minutter per gang ;-) De andre kortene var på pass av lillesøstrene, og på snømåking. Og et gavekort til shopping på Nerstranda. Det kommer godt med til en frue som har et skralt klesskap.

Ha en fin uke, Elise!

Oliversmamma sa...

Jeg er med på trening:)må bare få filmen først !!

Anonym sa...

Som fast leser av bloggen vil jeg bare si at du virker som ei sterk jente (når blir man dame?? hehe) Elise! På tross av en tydeligvis hektisk og slitsom hverdag, har du fortsatt overskudd til å være kreativ og lage flotte ting. Stå på videre Supermom!:D

Jeg lurer på om du kunne tipse litt om hvor du kjøper tekstiler på nettet?

Vennlig hilsen Marie :-)

As sa...

Herlig med frokost på sengen =) så de hjertene med en gang, jeg. hehe=) Koselig kort hilde har skrevet=) Godt dagen ente godt også da, til tross for raseriutbrudd og tissing i trappa.. Mødre skulle hatt fler enn en morsdag, ja=)

Elise sa...

Liv-Inger: Så herlig da :D Ha en fin uke du også :)
Oliversmamma: Supert :)
Anonym: Tusen takk for hyggelige ord :D Ja, stemmer for jente jeg :P Skal lage innlegg om tekstiler snar ;)
As: Helt klart :P

by mlekoshi