Stafett

lørdag 19. februar 2011

Jeg ER så sliten i hele kroppene. Helgene er ikke lenger avslapping. Der er vonde. Det er vondt å skulle greie å hente seg inn igjen etter ukene som er så utrolig slitsomme. Det som er slitsom er å kjenne at kroppen ikke greier å hente seg inn igjen med hvile. Og det er jo et lite artig tegn å få... for da vet jeg av erfaring at kroppen sier stopp og er mer sliten enn den bør være. Anyyyways...Uansett - vi koser oss alle sammen i helga sammen med mamma og pappa som er på besøk <3

Og nå er det min tur til å rekke stafettpinennen videre. Jeg fikk pinnen fra koselig Tea Kristin som har den kjempekoselig bloggen trivelig - og fikk samtidig masse fine ord. Takk Tea Kristin ! Det er alltid hyggelig å inspirere. Jeg leser mange forskjellige blogger jeg, og de fleste er egentlig fra det o`store utland. MEN jeg har plukket ut tre norske som jeg ofte er innom.

Bloggen noe på hjertet - nydelig blogg som er inspirerende på mange måter, og jeg elsker bildene i bloggen. Blir alltid i godt humør av en tur innom bloggen.

Randomness by Peatchy - En veldig inspirerende blogg. Har kjent Petchy gjennom den den interaktive verden i flere år. En utrolig koselig jente, og vi har flere felles intresser. Nydelige bilder og masse stilig retro-interiør. Anbefales.

Bloggen RomantiskRetro - En glad-blogg av Ann-Margitt som jeg også har kjent flere år gjennom den interaktive morsome verden. Igjen: Nydelige bilder og da spesielt av interiør. Koselig blogg av ei koselig jente !

Oh.. det blir nok fire blogger denne gangen *kremt* - min blogg, jeg bestemmer ! Jeg syns det er veldig forfriskende å ta en tur innom bloggen til Liv-Inger, som er en venninne som bor like nedi gaten her. Hun har masse spennende og glødende meninger- verd et besøk :)


1 kommentar:

Liv-Inger sa...

Heeei, blogganbefaling? Så koselig :-) Takk skal du ha, Elise!

Klem fra damen med de glødende meningene :-)

by mlekoshi