Det er hektiske dager altså ! På tirdag var jeg i Oslo på kurs i regnskapsforståelse - og det var en laaaaang dag. Dagen startet klokken 04 og jeg var hjemme igjen klokken 2230. Det var strålende vær der nede, så da ble det ganske stor nedtur og komme hjem til full julestemning og snøstorm her oppe.


Og regnskapsfortåelse kan være litt vrient når man er trøtt... da er det alltid godt med kaffe og sukker. Gårdagen brukte jeg på å overleve jobbdagen og drikke masse kaffe før jeg sovnet altfor sent. Og i dag føles det som jeg har bomull mellom ørene - merkelig ! Hele uken har væt full av bomull.


Og i dag jobber Frank dobbelt. Først på jobb nr. 1 og er nå på jobb nr. 2. Så trekløveren på bildet har altså vært hjemme "alene" i dag. Slitsomt og koselig på samme tid. August er over-the-top aktiv for tiden og da jeg fikk han i seng klokken 19 satt jeg og Hilde utslitt og bare stirret på hverandre. Haha - han er helt ram når han først setter i gang. Dårlig blogging i dag, I know. Men i morgen er det helg og da skal jeg ta igjen det tapte :) God natt !


1 kommentar:

As sa...

Hei=)
Høres ut som om du og dere trenger helg, ja=)
Er gressenke til i morgen med lilleskatt og besøksbarnet=) K e på fest med jobb.. Jaja, vi holder ut både du og æ ;) Kos dere masse!=) klem

by mlekoshi