Vårjevndøgn

mandag 21. mars 2011

Et jevndøgn er ett av de to tidspunktene i året når jordens akse verken heller fra eller mot solen. Når det er jevndøgn er dag og natt like lange over hele verden og solen står loddrett over et punkt på ekvator, og fra dette punktet vil solen være i senit ved middagstid. -wikipedia

Så nå går vi enda lysere tider i møte... Men utenfor vinduet så snør det - og det er meldt snø hele uka. Og jo mer snø det er utenfor - jo mer tenker vi på sommerferien. Jeg hadde liksom aldri tenkte at jeg skulle sitte å dagdrømme om telt om campingutstyr ?!?Men tenk hvor deilig det ville være. Jeg blir ganske nostalgisk her jeg sitter - når jeg var lita så VAR ferie å dra til sverige eller på bilferie. Vi skal kjøre minst mulig med bil, og holde oss mest mulig med ro og nyte roen tenker jeg. Med masse masse god mat med spennende krydder, grilling, bading, lange turer og rolige lekestunder.Men likevel. Jeg var 200 % sikker på at jeg ALDRI skulle dra på teltferie. Det var altså før jeg fikk øynene opp for luksus-familiecamping. Det er nok en ferie som er undervurdert av småbarnsfamilier.

Vell. Nok om det. Klokken har bikket 22, og jeg må finne frem klær til morgendagen. Jeg skal reise til Oslo før klokken 07 og da må jeg opp altfor tidlig. Jeg skal på kurs om regnskapsforståelse hos direktoratet, og det er en ganske stramt program helt til jeg ramler inn døren her hjemme i 22-23 tiden i morgen kveld. Så god natt !7 kommentarer:

indie sa...

Vi prøvde oss så smått på teltovernatting i fjor. Riktignok bare to netter i løpet av hele ferien i Sverige, men det ga allikevel mersmak. Koselig, og ikke minst til en veldig fornuftig pris.

Denne sommeren begrenser ferieturene seg pga oppussing og baby, men vi har store planer om å få overnattet noen netter i telt i det minste.

Lurer på hvor du fant bilde av den blå luftmadrassen med kant? Den så super ut for oss som i så fall skal overnatte med en liten baby.

Elise sa...

Ja, vi gleder oss :)Vi håper også på å få mer penger til oppussing hvis ferien ikke blir så veldig dyr :)

Ja, den madrassen finner du her, til en fornuftig pris:
http://www.campingworld.co.uk/Models.aspx?ModelID=4716
Vi bruker imidlertid philandteds reiseseng på turen. Han er vant til å sove i sprinkelseng - så da er det kanskje greit. Den sengen er veldig liten sammenslått ;)

Anette {foreldremanualen} sa...

Så spennende! Gleder meg til å lese om deres erfaringer.

Vi gjorde et halvhjerta forsøk for et par år siden. Dårlig planlegging førte til at vi endte opp på hotell hele ferien....

Linda S sa...

Fann link til deg hos Foreldremanualen :) Vi har vore på teltferie to somre no, og har kost oss masse sjølv om vi ikkje alltid har vore heilt heldige med været. (har delt litt erfaringer på bloggen min viss det kan vere interessant...)

indie sa...

Takk for svar :) Den var visst i barnestørrelse, jeg hadde tenkt å bruke den til meg og lillebror, fordi den så praktisk ut for nattamming. Men vi finner sikkert en god løsning tenker jeg. Masse andre kule (og billige) varer i nettbutikken da.

Elise sa...

Ja, dette blir skikkelig spennende ! :D

Anette: Ja, vi håper vi skal greie å bare bo i teltet. Men mulig vi ender opp en natt på hotell bare for å ta en lite "hjemmespa" med lang dusj og "eget do" :P

Linda: Så godt å høre ! Skal lese inne på bloggen din jeg :)

Indie: Åja, sånn ja ! Ja, jeg likte den nettbutikken godt, tror nok det blir bestillinger derfra etterhvert :)

QQQQQQQQQ sa...

longchamp longchamps
nike air zoom
yeezy boost 350
pandora bracelet
russell westbrook shoes
michael kors handbags
prada glasses
adidas shoes
new england patriots jersey
chrome hearts

by mlekoshi