Ferie-planer

søndag 20. mars 2011

I dag har Frank vært på jobb og er faktisk ikke ferdig før om 5 minutter - klokken 23 *gjesssp*. August har slitt med å sove dagblunden og derfor har han vært ganske så trøtt og grinete resten av dagen og vi har hatt besøk av Lone og Ragnhild med ungene. Og det er jo alltid koselig !

Ellers... er det flere som har begynt å tenke på sommerferien ? I år er det første gang vi må forholde oss til at Hilde har skolefri hele juli måned - og i år skal vi planlegge litt bedre enn i fjor. Og ikke minst: Vi har IKKE tenkt å feriere i Kristiansand dyrepark i år igjen. Det er veldig fint der, men vi er veldig lei. Vi tenkte lenge på at vi skulle da til Spania i år, men så har vi liksom ikke greit å bestemme oss. For vi vil samtidig greie å finansiere litt endringer hjemme her også. Vi ønsker oss nemlig VELDIG et nytt gulv i 2. etasjen. Og ferie i Spania er dyrt. Hotellferie i Norge er DYRT. Men vi vil jo dra på ferie. Så da er vi i tenkeboksen. Og akkurat nå er det en (for oss) ny ferie, som jeg ikke trodde jeg skulle dra på med det første, som vurderes.  Nemlig teltferie i Sverige. Ja, du leste riktig !Men når en ser slike telt så er det jo kanskje realiserbart ? Ja, for jeg tenkte ikke å dra på telttur i et minitelt hvor vi måtte ligge i høyden alle sammen. Flere som har vært på/vurderer telttur ?


3 kommentarer:

Åse sa...

Heihei, så morsomt innlegg! kjempeherlig telt! Så deilig å kunne inspirere sommeplanene deres litt ,da! :-) En liten PS til teltet - hvis det er Tennessee 5 el 6 dere tenker på: på filmene ser det ut som det matte i de store oppholdsrommene - men det er det altså ikke. Fast gulv - ja - men ikke matte! :-( Bare til orientering.... Vi velger likevel Tennessee 6! :-) Om dere skal feriere i Sverige - hvor langt sør tenker dere da? Hadde jo vært SÅ utrolig kult å møttes da - og satt om de fete teltene våre ved siden av hverandre! :-) Snakk om konger på campingplassen..... Hehe!
Mama-Å på sykroken!

Elise sa...

Å heihå :) Ja, trodde aldri noen skulle få meg til å sitte å dagdrømme om forskjellige telttyper og tilbehør. Men det har du greid du altså ;)

Ja, valget står egentlig mellom tennesse 6 eller Montana 6. Vi tenkte at vi skulle kjøpe teppet vi- og diverse andre lure ting.. og vips så blir det ikke så billig :P

JA, det hadde vært morsomt ! Vi skal til Piteå, Skellefteå og luleå tenker jeg :)

Linda S sa...

DET var eit flott telt! :) Det vi hadde på våre to telt-sommerferier såg ikkje så bra ut, men det fungerte likevel fint for vår familie på 5... (men no ønsker eg meg campingvogn istedet ;) )

by mlekoshi