One line a day

tirsdag 8. mars 2011

Flere veldig glemske mammaer som samtidig lider av dårlig samvittighet ?  Jeg glemmer alt.. Greier jo såvidt i huske hvilken måneder det er sommer på - og det burde vell ikke være så vanskelig når en bor i Tromsø ? Det er jo et par uker i juli det... Poenget: det er visse ting det er greit å glemme og så er det visse ting som det IKKE er greit å glemme. For eksempel da go`gullet sa sitt første ord, tok sitt første skritt, mistet sin første tann - og andre små ting slik som gullkorn som kommer nesten hver dag og små hendelser som kan være morsomt å se tilbake på osv. DA jeg bestilte bøker fra amazon for en liten tid siden så kjøpte jeg samtidig denne nydeligste lille rosa mamma-boken som heter "Mom`s one line a day".


En nydelig liten rosa bok med gullskrift og gullkanter på sidene.


dette er en bok hvor du kan skrive ned noen linjer med små hendelser hver dag i 5 år. Jeg absolutt ELSKER denne. Kjøpte den her fra amazon - og det er dagens tips herfra !

Ellers så går det greit med treningen - fullførte akkurat dag 10 av 30 days shred. Har litt vondt i håndleddet som jeg sliter med, og litt for tunge vekter. Men jeg ser fremgang ! Har dessverre ikke vekter eller konkrete mål å vise til - men jeg merker at ting endrer seg. Absolutt motiverende !
6 kommentarer:

Hegeslilleboble sa...

Kjempekoselig bok, bra tips! Du er jammen flink til å trene, stå på!

Siw sa...

Hvor kommer du over alt??!! Tror jeg må bestille ei, jeg også :)

Oliversmamma sa...

Hei:) så flink du er med treningen!!! Jeg er på 9 dagen og gikk opp en level idag , begynte å bli litt lei! Syns level 2 var morro, men hardt! Et par øvelser der jeg ikke fikk helt til!de planke øvelsene! Syns og cardioen var mye tøffere?

Bra tips om bok, leste om noe tilsvarende i boken Lykkeprosjektet, har du lest den? Veldig bra bok BTW:)

Elise sa...

Hehe, sant ! Den boken er fantastisk :)

Så flink du er med treningen da Oliversmamma ! ;) Ja, nivå to var en del tøffere, og nå er det litt vondt og godt på engang.

Nei, har ikke lest den boken, hva handler den om ?

Linda S sa...

Så fin bok :)
Eg gjorde meg den erfaringen då eg fekk førstemann at eg skreiv ned alt for lite, så no er det kanskje heller andre veien (viss det går an??). No prøver eg å skrive ned mest mulig for at det ikkje skal gå i gløymeboka. Tidligare skreiv eg dagbok hos dinbaby.com, og litt i almanakken min... men no har eg ein ipod touch med fine notatprogram, så der skriv eg ned det eg måtte ønske å vite i ettertid.

Elise sa...

Ja, samme her ! Men jeg har blogget siden snuppa var 5 mnd gammel, så jeg har det meste på "papir" ;)

by mlekoshi