Tirsdag 29.03.11

tirsdag 29. mars 2011

Akk, nok en slitsom dag, men dog med mange lyspunkter. Mye stress på jobb, og hodet mitt har ikke vært på rett plass i to uker nå. Menmen. Har tatt noen bilder på iPhonen i dag. På veien hjem kom vi til en trafikkulykke like nedfor innkjørselen til veien opp til huset vårt. Dette er et ulykkeskryss det må gjøres noe med, men regner med at det ikke skjer med det første.


Sum summario så endte det opp med tre skadde (ingen alvorlig) og et beslaglagt førerkort. Og en himla lang kø begge veier. Til slutt tok jeg ungene med meg og gikk hjem før det ble drama i baksetet.

Vell hjemme spiste vi deilige pannekaker før vi tok med oss ungene, og ei vennine av Hilde, på skitur i det nydelige solværet.
.. og tok oss til og med en tur innom skistadioen hvor det var NM i helgen.- Et lite mat tips -

Jeg plukket opp et lite mat-tips fra bento-verden. Har du hørt om bento matpakker ? Les litt om det her. Vi (Frank!) lager en slags mellomløsning i matpakkene - en mellomting mellom kjedelige tørre brødskiver og saftig bento. Iallefall, jeg har plukket opp et tips på veien og kjøpte noen "egg molds" da jeg lå med omgangssyken nå sist. Egg molds er former som du putter et varmt hardkokt enn oppi. Etter det la jeg formen i kaldt vann i 10 minutter. Og vips var egget forvandlet til "hallo kitty".
Det vises ikke så godt på bildet - og jeg hadde ikke tid til å skjære bort kantene rundt egget (brukte for stort egg) - men det du kan kanskje skimte en kattepus på fatet ?

I morgen grytidlig reiser Frank til Oslo så da vet dere kanskje hvordan dagen min blir.....


3 kommentarer:

Hilde sa...

De er så kule! Jeg har også noen sånne former, og ungene elsker figureggene:-)
Masse fint du syr :-)

chenmeinv0 sa...

ray ban sunglasses
michael kors outlet
oakley sunglasses
fitflops
beats by dre
christian louboutin outlet
louis vuitton outlet
timberland outlet
louis vuitton outlet
abercrombie outlet
20173.17chenjinyan

billy palmer sa...

Amazing perform out of this web in addition to support! nye casinoer

by mlekoshi