Vi bor i et snøhull !

søndag 27. mars 2011

Et STORT snøhull - MRrrpppffffff! Og i morgen skal jeg skrive en sint lettere irritert mail til Tromsø kommune som har forvekslet plenen vår med snødepotet som er en del meter lengre bort... MRPPPFFFF !!

I morgest skulle Frank på jobb. Og som dere kjenner til så skulle klokken stilles en time frem i natt. Og siden vi bruker våre iPhoner som vekkeklokke om morgenen, og ved forrige klokkestilling så sviktet jo iPhone på verdensbasis, så ble det selvsagt kaos når klokken ringte klokken... 06, trodde vi. Frank hadde stilt klokken sin og slått av autostillingen, mens min stilte seg selv. Likevell ble det kaos, og det hjalp heller ikke når vi brukte tekst-tv som hjelp. For der fant vi tre (!) forskjellige klokkeslett på forskjellige kanaler. Så etter en kjapp tur innom klokken.no på iPhonen så fant vi ut at han enda hadde en time igjen å sove. Litt morgen-drama altså. Da han endelig måtte dra på jobb så sov enda ungene en liten stund til før vi kom oss opp klokken syv. Klokken halv elve var aktivitetsnivået i huset rimelig høyt så jeg pakket uteklær på ungene og meg selv og dro på sparketur.


Det er ikke ofte jeg legger ut bilder av snuppa her inne, men hun er ikke så gjennkjennelig på dette bildet, så da går det greit. Her er vi i godt driv på gangstien (se de herlige snøkantene!) på vei til tante Kirsti som snuppa insisterte at vi skulle dra innom. Vi stoppet bare en liten stund utenfor tante, hvor Hilde ble igjen, før vi sparket hjem igjen.


August sovnet på sparken, i det som så ut som en meget ubehagelig stilling, like før vi kom hjem så jeg fikk skiftet på han og plassert han over i vognen. Herlig med en time uten unger og mas. Og da benyttet jeg litt tid på en av mine nye tidsfordriv når jeg virkelig ikke orker å bevege rumpa verken den ene eller den andre veien - nemlig pinterest.


Pinterest er en slags digital korktavle hvor du kan samle alle favorittene dine på en plass. Her er det snacks for øye og sjel. Anbefales dersom du trenger litt inspirasjon til både det ene og det andre !

Har dere sett den nye Anton Berg-reklamen ? Der snakker de om "sweet moments" en har med sin kjære. Og jeg og Frank konkluderte begge to med at det måtte vi bli flinkere til. Like etter satt vi sammen og jobbet med faglige oppdateringer til jeg skal holde kurs på jobb i Tvungen Forvaltning, før Frank snorket søtt på sofaen. Jaja... Vi greide ihvertfall å ha et "moment", selv om det ikke nødvendigvis var "sweet". Men her tror jeg vi har en målsetning for april måned. Vi skal lage oss flere øyeblikk sammen. Er dere flinke til å skape disse øyeblikkene ?3 kommentarer:

trine sa...

Det er ALT for få øyeblikk i hverdagen!

As sa...

Enig med Trine! Vi må nok bli flinkere på den fronten vi også, ja=) Takk for påminnelsen, og lykke til med kurset=)

Ann Chr. sa...

Så herlig den Pinterest siden var! Men må man bli invitert for å kunne joine der?

Super blogg! Jeg leser ofte, men er dessverre ikke så flink til å kommentere =)

by mlekoshi