Vi er fremdeles uten nett - @&#%€ Canal digital. Lang historie. Konklusjon: hvis de gjemmer bort feilmeldinger så trenger de ikke å fikse det med en gang. Siste nytt er at Internett skal være oppe i morgen igjen. We'll see...
Prøver å legge ut bilder via iphonen her. Blir sikkert ikke det beste resultatet, men 10 poeng for at jeg prøver sant ?

Her er det skjørt in progress - friske farger og to forskjellige størrelser.

Ellers - har fullført dag 5 av 30 days shred. Det går fint og det er jo en finfin måte å komme inn i treningsmodus igjen. Jeg håper på resultater etterhvert, og går samtidig med et intenst ønske om tredemølle i hus. Tror ikke alle skjønner hvilken betydning det ville hatt for meg - og ikke bare meg, men også resten av familie. Tenk om jeg faktisk greier å fungere tilnærmet normalt på vinteren når energinivået vanligvis er langt under minus. Det ville vell være verd det ? (søknad til samboeren, kremt). Tankespinneret fortsetter sikkert når nettet er på plass :) men treningen går iallefall greit. Og konklusjonen er at det hadde vært enda mer greit om jeg kunne trent litt i tillegg nå når energien og overskuddet bygger seg opp i takt med treningen. Da hadde nok resultatene vist seg fort.

Good night !

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

Anonym sa...

Lykke til med trening! Det er så utrolig mye tanker som ligger bak de første timene, men gøy å se når det begynner å virke og man merker resultatene!

by mlekoshi