Tilbake på nett !

søndag 6. mars 2011

Og heldigvis for det - for det har virkelig vært savnet. Merkelig hvor mye vi bruker netter her hjemme. Vi bruker nett-tv mye, vi sjekker tydeligvis facebook ofte, vi leser aviser og undersøker alt mellom himmel og jord. Og når jeg er på arbeidsrommet MÅ jeg streame litt tv for å greie å jobbe.


Og jeg er egentlig på arbeidsrommet hver gange jeg har anledning. Hver kveld, hver gang August sover i helgene osv. Føler meg merkelig inspirert for tiden. Jeg jobber med et par mønster for en "annen part" akkurat nå, syr på skjørtene som skal selges og lager et par demo-plagg. Og som dere ser på bildet så storkoser jeg meg her inne.


Her er 5 av skjørtene in-the-making. Glade friske farger - noe søtt, noe retro og noe VÅR


 
Treningen - 30 days shred

Det eneste du vil finne på min facebook-vegg fra den siste uken er "day 1 of 30 days shred", " day 5 of 30 days shred" - you get the picture. Har fått mange en del spørsmål om hva i huleste dette er for noe. Så jeg tenkte at jeg skulle komme med en kjapp forklaring.

"30 days shred" er en trenings-dvd laget av Jillian Michaels som flere kjenner fra "the Biggest Loser" fra TV`en. En stykk knallhard dame ja. DVD går ut fra hennes program som er 3 minutter styrke, 2 minutter cardi og 1 minutter mage. Dette er ifølge henne en meget bra måte å gå ned i vekt og forbrenne fett på. Du skal trene 20 minutter hver dag i 30 dager (i første omgang). DVD`en har 3 nivå, og du bestemmer selv når du skal øke til neste nivå. Alt du trenger en en treningsmatte og et par treningsmanualer.

DVD`en har jeg kjøpt her fra play.com. Den koster den nette sum av 4,99,- pund og frakten er gratis. Kostet meg altså ca. 50 kroner for DVD`en, 199 kroner for treningsmatten og 249 kroner for treningsmanualene. Ikke store summen !

Jeg er i dag på dag 7 av 30 days shred og hoppet opp til nivå 2. Ja, jeg merker endringer allerede. Var selvsagt utrolig stiv de første 3 dagene, men så gikk det plutselig bedre. Det er bare 20 minutter trening, så jeg tar det hver kveld før sengetid. Jeg må nok trene litt mer forbrenning for å få kjemperesultater over tid, men ser som sagt allerede resultater etter en uke. Anbefales !


4 kommentarer:

oliversmamma sa...

hei:)

du er jammen flink som har gått opp en level!!jg er på dag 7 idag!hadde en fridag på fredag. idag er første dagen jeg ikke syns det var drit tungt!!så kanskje det begynner å hjelpe:)jeg holder meg nok på level 1 i tre dager til, så går jeg opp!har gått ned 2 kg, så det var en god pang start:)

Elise sa...

Heia ! :)

Ja, jeg måtte bare teste.. begynte å kunne alle replikkene utenat, så da ble jeg litt lei :P
Men det var noen tøffe øvelser der, og siden jeg sliter med håndleddet måtte jeg finne alternativer. OI ! 2 kg ! Det er jammen meg bra ! Grattis :D Jeg har enda, kremt, ikke fått meg vekt, så jeg tror jeg vil merke det på klærne i første omgang :)

Oliversmamma sa...

Haha ja begynner å bli litt lei kommentarene ja!!!gleder meg til level 2:)

Nydelige skjørt BTW :)

Elise sa...

Ja, det er iallefall et trinn opp på au-nivået :P

Takk takk :)

by mlekoshi