Bryllupsnerver !

lørdag 30. april 2011

Vi kan vell ikke unngått å legge merke til at det har vært et stort bryllup over dammen i dag. Jeg er ikke så stor tilhenger av monarkiet og de konservative verdier de står for over dammen, men det er alltig koselig med kongelige bryllup og alt som følger med.


Og jeg satt plutselig forran storskjermen på jobb med litt bryllupsnerver (!) og ventet sammen med de andre på å få se den meget omtalte brudekjolen. Først syns jeg ikke at den var så pen, men så vokste den litt på meg og nå syns jeg den er rimelig pen med de konservative rammene bruden hadde.


En venninne hadde til og med laget en nyyydelig deilig ostekake som hun hadde dekorert med brudepar - som hør og bør på en sådann dag. Den var nydelig god ! Skal se om jeg ikke får fikset oppskriften etterhvert.

Men to the point: Kommer jeg noen gang til å gifte meg ? Kommer vi noen gang til å ha råd til å gifte oss ? For det koster jo en halv formue å gifte seg i dag. Og jeg må si det samme som jeg sa til presten som utførte dåpen til Hilde for 6 år siden: Jada, vi skjønner at det er best å være gift, så  hvis du betaler så er det HELT greit. Såe..Vi har jo et tonn med andre ting som skal prioriteres før vi bruker penger på et bryllup. Men samtidig så har jeg ikke å tenkt å gifte meg når jeg jeg er 35-40 år. Så hele dagen gjorde meg betenkt - og ja.. jeg fikk nesten brullpsnerver. Uten engang å ha planlagt noen bryllup ! Akk ja - hva man ikke bekymrer seg for.
4 kommentarer:

Anonym sa...

Med ikke altfor høye ambisjoner om å ha det beste av alt og helt enormt med gjester, så tror jeg dere fint kan gjennomføre et bryllup for eksempel neste sommer hvis dere sparer fra nå av. Bare å bestille vielse og lokale, så begynner ballen å rulle... :)

Liv-Inger sa...

Det fine med bryllup er at man legger lista selv. Men det er klart, en del koster det jo uansett.

Av ren nysgjerrighet, kommenterte presten at dere ikke var gift??

Elise sa...

Ja, det er sant. Det ER mulig. Problemet hadde blant annet vært å redusere antall gjester med stor familie og venner. Men det er fult mulig... og iallefall opp til den andre parten i dette huset :P

Ja, tenk han spurte om det ! :P
Hilde ble nemlig døpt i den eldgamle Trondenes-kirken i Harstad. Fikk meg en god latter gitt - vi var tross alt ganske unge og midt i et langt studie :)

Anonym sa...

Hei Elise!

veldig hyggelig og sjarmerende blogg du har!
jeg har noen sporsmal og forskal om mulig samarbeid, ta gjerne kontakt med meg pa mail: rebecca.fjeld@obanmultilingual.com

Vennlig hilsen,
Rebecca:)

by mlekoshi