Det har vært stille herfra i et par dager nå - livet har vært hektisk. Frank var på jobb på tirsdag og jeg var alene med ungene. Vi er jo ikke inne her hjemme før klokken tipper halv fem, og da er det mye som skal skje fort. Det er ikke så enkelt å få ting til å skje fort når en har en trassig liten gutt og en veldig bestemt og delvis slu 6-åring.. Jeg skriver ikke mye om jenta mi her inne. Hun er tross alt 6 år gammel og jeg verner henne. Men kan vell si såpass at hun er en håndfull for tiden. Hun er en drømmer som samtidig er ganske distre og ikke minst: Skyr ansvar. Herlig kombinasjon. Hvis vi så krydrer med litt stahet og intelligens så har vi oppskriften på... Hilde. Og på tirsdagen tok hun seg friheten til å stikke av hjemmefra rundt leggetid. Herlige, herlig. En håndfull altså. Anyways...

I dag kjøpte jeg meg jordbær... fra Portugal. Det er sure og ganske smakløse. Men hvis du har nok sukker på dem så kamuflerer du den sure smaken og greier å smake piiiiittelitt jordbær. Uansett: Et frisk innslag i en kjedelig dag. Jeg syns bare vi går rundt å gleder oss til helga hele uka. Men denne uka har det vært ekstremt, selv om uken har vært kort. Hmm.. kanskje finne noen friske innslag i hver ukedag ?

Ble forøvrig positivt overrasket da vi sjekket yr.no i formiddag:


Fra søndag var det meldt deilig sol og varme... men så...

.. iløpet av kort tid ble den endre til kalde vær, litt mer vind, regn og til og med soldagene er plutselig usikre. Herlig, herlige Nord-Norge.

Selv om sommeren ikke har kommet i Nord-Norge så kommer den snikende opp hit og etterhvert. For lengre sør er det jo sommer allerede ! Og har har handlet inn sommerklær til ungene fra herlige danske Molo.


DEN kjempekule buksen til lillegutt, og en t-skjorte som passer gutte-gutten min perfekt !

Og DEN kule hettegenseren med ryggsekk på. Han føler seg SÅ tøff i klærne sine.


Storejenta har fått seg den kule t-skjorte og matchende leggings. Jeg tenkte at hun kunne bruke det til et tøft dongeriskjort. Blir helt sikkert veldig fint! Hun fikk også seg en nydelig dongerikjole som jeg skal legge ut bilder av etterhvert.Men jeg har også sett meg ut disse nydelige klærne fra molo.. og ikke minst: Skoene ! Tror det står på ønskelisten til snuppa !

Nå skal jeg gå å lage bringebær"saus" til ostekaken som en venninne på jobb skal servere i morgen - før jeg MÅ stupe i seng for å få noen få timer på øyet. I morgen er det HELG !Ingen kommentarer:

by mlekoshi