Snart tilbake til hverdagen...

mandag 25. april 2011

I morgen er det tirsdag, og det er tilbake på jobb, barnehage og skole. Det er alltid tung å komme i gang igjen så jeg håper jo at morgendagen ikke blir FOR innholdsrik. Men Frank skal på jobb nr. 2 rett etter jobb nr. 1, så da er vi nok begge helt utkjørte når vi kryper i seng i 24-tiden når han kommer inn døra. Tøff start for alle fire. Men på en måte er det jo godt å komme i gang igjen. Det er måte på hvor mange bøker en kan lese og hvor mange kvikk-lunsj det er lurt å innta... Det står nok en god salat på lunsjmenyen i morgen.

I dag har vi vært på trilletur hvor vi gikk en liten tur ned i fjæra her nedfor.Vi er jo så heldige at vi bor nesten på "fjellet" og ute i skiløypa, men samtidig rett ved siden av havet og fjæra. August sovnet i vognen på vei hjem, og det var bare å trille fort hjem for å nyte en liten fritime hjemme før underholdningen startet igjen før Frank dro på jobb igjen klokken halv tre.


Jeg har ellers slitt med en allergisk reaksjon i påsken. Tror det er en kombinasjon av flere forhold, men en ting er iallefall sikkert. Ny maskara fra det o`store utland av nytt merke var ingen god ide. Måtte innom byen på lørdag og kjøpe ny maskara fra Clarins (parfymefri og allergivennlig) for å unngå krise i morgen. Så det har altså vært en sminkefri påske med antihistaminer og kordisonkrem. Sitter her å klør at the moment. Got to love it !
 I dag har det vært den store vaske klær-til-skole-og-barnehage-start for å få ren alle uteklærne til ungene, og har vell kjørt gjennom 6 maskiner og 2 tørketromler iløpet av dagen. Nå sitter jeg her å venter på at Frank skal komme hjem fra jobb før vi skal ordne klart til morgendagen. Håper alle har koset seg i påsken og at alle er klare for hverdagen igjen ! Har iallefall fått klekket ut mange nye blogg-ideer fremover, som kanskje er litt mer interessant enn hvor mye kvikklunsj og antihistaminer jeg har inntatt...


Ingen kommentarer:

by mlekoshi