Freddan igjen !

fredag 8. april 2011

Ja, tenk ! Håper ikke helger går like fort som vanlig. Jeg og Øystein, arbeidskollega og bestekompis, brukte hele går kveld på å bake to ganske avanserte kaker til jobb i dag. En stykk sjokolademousekake og en trøffelkake. Oppskrifter kommer etterhvert ! Poenget var at hele gårdagen gikk bort, slik som hele uken har gått bort. Til og med jobbdagen gikk bort i dag. Og nå sitter jeg energitom igjen her. Helg blir GODT ! Bedre enn vanlig. Men pappa er her ! JIPPI ! Han kom ensæren til oss for å fikse den teite krana på kjøkkenet. Og nå er den i orden. Snille pappaen min :)Snuppa har hatt vinteruke på skolen og SFO denne uken med turdag hver dag. Skiturer, aktiviteter, mat og glade og VÅTE unger. Herlig ! I dag hadde de avslutning på vinteruka og hun kom hjem med aniktsmaling. Søte jenta mi !

Nå er jeg så trøtt at jeg ser i kryss. Ligger i senga etter at jeg akkurat greide å ta feil av tannkrem og såpe (dohhhh!). August sliter med ett eller annet, og nå har vi hatt våke- og urolige netter helt siden behandlingen hos manuellterapeuten. Sleeeeeten ! God night ;)- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

Liv-Inger sa...

Jøye meg, når du baker er det ikke noe tull! Du kan godt bake og komme oppom min jobb med baksten altså ;-)

Artig med Vinteruke! Eldste har vært helt i hundre. Og mellomste var på skolen på besøk onsdag, på vennskapsgruppe. Gjett om hun kosa seg! Hun er sååå skoleklar!

God helg til deg og dine!

by mlekoshi