Uprising

lørdag 16. april 2011

Jeg fikk ligge lenge i morgest, og da jeg endelig kom tilbake til denne verden fikk jeg ligge i sengen å lese helt til klokken tippet 11 i morgest. Crazy, I know ! Og deilig. Frank dro på jobb klokken 1215, så jeg har egentlig bare vært hjemme med ungene i dag. Energiløs og slapp hele gjengen.

I dag har jeg egentlig ikke "gjort" noe. Og det er litt teit. Det er lørdagskveld og jeg vil ha gjort NOE iløpet av dagen. Kombinasjonen null energi, og innestengt energi som trenger hjelp til å komme ut er ikke noe særlig. Når du krydrer med litt utålmodighet til å komme i gang med det "nye" treningsregimet, så sitter jeg her å hører på musikk i alle slangs sjangrer. Har faktisk lest 1,25 bok i dag, men ingen viktige, givende eller intressante. Bare full-fart-lesning som ikke er så givende. Åh, utålmodige Elise som endelig ser en løsning på Elise-floka.
Jeg har en litt halv schizofren musikksmak - som er veldig situasjons- og følelsebetinget. Alt fra Rammstein til Eminem til Kate Perry. Herlig befriende å ikke være låst fast i en eller noen konkrete sjangrer. Men i kveld er jeg i et halv-melankolsk musikkhumør. Så hvis du er intressert, lytt og nyt !


Ingen kommentarer:

by mlekoshi