Another dream comes true !

torsdag 5. mai 2011

Hvis du har lest bloggen innimellom så har du sikkert fått med deg at jeg har ønsket meg en tredemølle veldig lenge nå - og det har vært et mer enn et lite ønske. Det har vell egentlig vært et desperat behov. Kanskje familien min kan få en mamma og samboer som fungerer igjen ? aller mest om vinteren, for da er jeg helt ødelagt.


Nå er denne herlige saken på vei i posten. Jeg har meldt meg ut av mitt (støtte)medlemsskap på SATS for jeg har aldri energi til å komme meg dit. Etter at jeg meldte meg ut fra SATS vil jeg bare ha en merkostnad på 500 kroner i måneden i et lite år for å faktisk ha denne som jeg KAN og VIL trene på. Det er jo min favoritt-treningsform, så nå er jeg bare KJEMPEGLAD ! Det kommer til å flytte inn på soverommet vår hvor vi har plass til den.Der kan jeg se på TV eller ut i skogen.. Det blir fantastisk ! *drømme*

Når jeg kommer i gang med trening er jeg ganske flink til å være konsekvent og får plutselig bøtter med energi og overskudd. Jeg må derfor lage meg et styrkeprogram og... *gulp* kjøpe meg ei vekt. Skrev om det da jeg prøvde 30 days shred-programmet. Men jeg fikk aldri kjøpt vekten, men nå SKAL jeg. Bikiniform, here I come !!!


2 kommentarer:

maritamt sa...

Gratulerer med kjøp av tredemølle ;) Høres ut som ei mykje bedre investering enn å vere støttemedlem på SATS ;)

Elise sa...

Helt klart ! :) Takk !!

by mlekoshi