God helg folkens !

lørdag 7. mai 2011

Deilige, deilige helg ! Og denne helgen jobber ingen her i huset, så vi koser oss hjemme alle sammen, selv om vi har en unge som sliter litt med hals, snørr og hoste.

Slik våknet jeg opp i dag, hvis du greier å finne meg på bildet. Rimelig trøtt - men hvem kan bli noe annet en smilende glad av og våkne med disse to solstrålende når de har en fin dag ?

Etter en koselig morgen, hvor vi igjen retter en stor takk til Frank for at jeg fikk sove en time ekstra, kom vi på at lillegutt måtte til frisørtimen vi booket for en uke siden. Det var en livlig affære hvor vi var rimelig het i toppen da vi kom ut derfra igjen. OG det var ikke bare den latterlige prisen på en barneklipp (400 kr ! Whaa... På Nikita.. for det som normalt er en kjapp barneklipp), men også det faktum at lillegutt egentlig hadde veldig lite lyst til at en fremmed dame (som var veldig snill) skulle få klippe han. Så etter en lang kamp som inkluderte bestikkelser, sjokolade, brannmann sam på iPhonen, overtalelse og trøst, kom vi oss endelig ut derfra etter at han i sinne prøvde å rive ned en hel hylle med produkter.Og plutselig hadde han en hel del mindre hår, og så ganske så stor ut. Han ER stor for alderen og bruker gjerne strl 3-4 år i klær (og er hele 22 mnd om noen dager), men nå ble han skikkelig stor med stor-gutt-hår. Ellers så greide han å slå på seg en stor kul bake i hodet i morgest, og en blåflekk i pannen i ettermiddag. Vurderer sterkt å utstyre han med hjelp på permanent basis...

I kveld har vi koset oss med taco og deilige jordbær - mmmm, smaken av sommer !
Psssttt - i morgen kommer det en how-to igjen...


Ingen kommentarer:

by mlekoshi