A, B og C

tirsdag 31. mai 2011

Det har vært to hektiske dager nå - og nå er det endelig kveld i huset. Jeg er SÅ sliten, og veldig takknemlig for at det er fri på torsdagen. Vi får besøk av Frank sine foreldre i morgen, og det blir koselig (og det er ikke til å stikke under en stol at det blir deilig med avlastning..).

I dag har jeg holdt foredrag forran 50 personer om et vanskelig emne. Og med det mener jeg at det er ikke et emne som nødvendigvis blir tatt så godt imot av 50 personer som du skal "pålegge" en oppgave. Uansett.. 1,5 timer med foredrag og spørrerunde + mange timer med spørsmål og andre foredrag er helt utmattende. Etter dette skulle jeg egentlig jobbe overtid, men så streiket (heldigvis) plutselig datasystemet på jobb. Klokken 18:30 befant jeg meg på skolen til Hilde for å delta på foreldremøte, og ble av alle foreldrene valgt til referent. Jeg sitter å ser på notatene fra det over to timer lange møtet, og flirer for meg selv - det ser ikke helt vettig ut. Jeg kommer til å bruke flere timer til å dekode dette her... På veien hjem var det selvsagt asfaltering av veien og jeg brukte derfor 30 minutter på en strekning jeg vanligvis går på 20 minutter. Akkurat nå lurer jeg på NÅR jeg faktisk skal blogge om noe annet enn at jeg

A. Er trøtt
B. Er sliten
C. Er lei
?
Stemmer igjen i for å ta seg selv i nakken for positiv blogging, men også ha rom for å dele slitsomme dager. Dette var en av dem. I morgen kommer kanskje enda en. Men så kommer det helg, og vi har mange planer med familien i fokus. Og dere MÅ jo bare hilse på min nye gode venn:
Den er kjempegod å løpe på, så denne gleder jeg meg kjempemasse til å bli bedre kjent med.


Og se på utsikten jeg ser på når jeg løper ! Ja, vi har fremdeles litt snø på baksiden av huset hvor det enorme snødepotet holder til.


Ingen kommentarer:

by mlekoshi