Føler meg tygt og spyttet ut...

søndag 29. mai 2011

I går var jeg på 30 årsdag til en god venn og arbeidskollega. Det var kjempetrivelig med koslige folk, god mat og artig underholdning. Jeg var imidlertid ikke hjemme før klokken halv fire, og selvsagt på en liten snurr. Det var ikke SÅ koselig å våkne redusert og dårlig når Frank skulle på jobb i dag. For det RIMELIG slitsomt å ha to veldig aktive unger når man er redusert.


(Halvsminket og snart klar til å dra ut døren...)
Konklusjon: Au, au, au - og takk, takk, takk for at jeg sjelden er ute på byen.... Så det har vært en tung dag. Noen bilder fra ute-dagen med to aktive unger:

Det som VAR deilig var når jeg fikk lagt lillegutt i 13-tiden. Deilig med en pause. Men realiteten er egentlig at man aldri har en pause. Hvis den ene sover så kan den andre fort.. tja.. vet ikke ?!... forsøple halve nabolaget og lage et svært rede i carporten med pappeskene fra tredemøllen, de deiiilige isoporplatene og kulene, plast og litt håndduker hentet på vaskerommet. Herlig, ikke sant !


"mamma, come on.. Gi meg vann og slutt å vær så treig!"

- sukk- Jeg elsker dem over alt i verden, men i dag har det vært skikkelig pain. Jeg ønsker meg veldig en familiehelg der vi kan slappe av uten å gjøre noe - og uten noe jobb for noen av oss. For det er det aller mest slitsomme, det å leve på "vent" og føle at alle prioriteringene er helt feil. For hvis man prioriterer rett så skal det jo føles rett og alle skal ha det bra ? Men når man ikke har noen alternativer må man bare leve på vent og håpe at man kommer lykkelig ut av alt til slutt. Amen !


6 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Prisen å betale for festlige lag er høy. I vår alder tåler vi ikke sånt lenger, vettu. Vi er jo ikke 20 lenger - og heldigvis for det! ;-)

Håper dagen i morgen blir meget bedre!

Elise sa...

Ja, kan du skjønne hvordan vi greide å feste både ter og fire dager i uken når vi var studenter ?! Kan ikke fatte og begripe det.. :P

Takk :)

Anonym sa...

Hei Elise

Journalist Marte Glanville i bladet Kamille her.
Jeg har sendt deg en melding via Facebook :-)

Hilsen Marte

Elise sa...

Hei Marte :)

Jeg har ikke fått noen meldig på facebook, men jeg har svart på mailen jeg fikk forrige uke. Kanskje du ikke fikk denne mailen ?

Elise

Anonym sa...

for å snakke om noe mer hyggelig - baking! Hva er din favoritt-topping på cupcakes? Trenger et godt tips:)

Elise sa...

Vet du... Topping/frosting er mitt "Svake" punkt, og det IRRITERER meg. Jeg liker ikke smørkremer og jeg liker ikke de altfor sukkersøte frostingene du ofte finner oppskrifter på. Neste oppskrift på listen er imidlertid denne: http://www.passionforbaking.com/blog/2011/01/02/angel-feather-icing/ som jeg har hørt mye fint om.

by mlekoshi