Trøtt, trøttere og aller aller trøttest. Sov 3 timer natt til torsdag, tre timer natt til fredag og 4,5 +1,5 t natt til lørdag etter festligheter. Og i natt hadde vi overnattingsbesøk og våkne under så jeg sovnet ikke før klokken 01. Tror dere at jeg var sliten og lite blid da en russebil stoppet utenfor huset og festet litt der ? Mmmmhm... Frank har vært på jobb i dag igjen, så nå er vi begge dønn slitne og ødelagte. Derfor har dagen vært slik den må når man i utgangspunktet er sliten - tverre unger, kjedelig mat og alt blir et ork. Og i morgen kommer en ny jobbdag. Planlegger derfor å ta en dukkert i badekarret før jeg legger meg klokken 21.

Flere som gleder seg mer og mer til "Breaking dawn" som kommer i november? Her er et par nye bilder fra innspillingen..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du har en kjempe flott blogg :) jeg er innom støtt og stadig for å ta en titt :)

maritamt sa...

Håpa du sover godt i natt ;)

by mlekoshi