Busy days...

lørdag 14. mai 2011

Har vært noen hektiske dager igjen. Har jobbet overtid - og samtidig jobbet med en jobbfest som vi koset oss med i går kveld. Det har vært en del forberedelser, seriøs baking, dekorering med mer. Glemte selvsagt kameraet mitt hjemme, så her kommer noen bilder fra iPhonen og noen bilde fra kjære Jan-Idar på jobb. Har selvsagt plukket bort bildene av meg da så ut som en blek frosk :)

Den hvite kaken er kaken jeg slet med på torsdagen. Den er hele 35 cm i diameter og nok til å mette 45 personer. Den har to forskjellige fyllt: Hvit sjokolademouse og bringebærmouse. Trukket med sukkerpasta og dekorert med en rosa peon som jeg laget av blomsterpasta. Pokker så teit at jeg ikke fikk tatt skikkelig bilde av kaken og dens innside...

Pappa kom i går til Tromsø for å være her sammen med ungene slik at vi fikk koset oss på jobbfest og samtidig feiret Frank sin bursdag - takk for det og alt det andre pappa ! :)Ingen kommentarer:

by mlekoshi